Nedflex agrarisch payrolling graan

Vacature: Productiemedewerkers Bakkerij (Stoutenburg)

Productiemedewerkers Bakkerij

Fulltime – Parttime: 24 uur – 38 uur per week
Standplaats: Stoutenburg

Functieomschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers, in dit geval een grote industriële bakkerij, zijn wij op zoek naar Productiemedewerkers. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood, dat elke dag weer vers in schappen moet liggen. Naast dagvers brood levert de opdrachtgever dagelijks in het hele land bake-off producten en regionale lekkernijen. De opdrachtgever behoort tot de meest moderne industriële bakkerijen van Nederland.

Wat mag je gaan doen?

  • Meewerken aan de productie van brood dat dagelijks vers in de schappen ligt van de grootste supermarkten van ons land. Ons ‘dagelijks brood’ dus.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Enige mate van zelfstandigheid;
  • Eigen vervoer;
  • Stressbestendigheid, enthousiasme, motivatie, collegiale instelling, initiatief en oplossingsgerichtheid;
  • Weten van aanpakken en doorzetten;
  • Bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Beheersing van de Nederlandse taal.

Wat geven wij daarvoor terug?

Een afwisselende baan in een gezonde organisatie met goede arbeidsvoorwaarden conform de cao voor het bakkersbedrijf.

Wie zijn wij?

Nedflex is een creatieve en dynamische organisatie die actief is in de markt van flexibele arbeid. Wij verzorgen de backoffice van zo’n 25 uitzendorganisaties in heel Nederland en zijn marktleider op het gebied van payrolling in de agrarische sector. Wij werken samen met brancheorganisaties als LTO Arbeidskracht, Koninklijke Horeca Nederland en RECRON. Daarnaast biedt Nedflex op maat gemaakte Inhouse uitzendconcepten. Tot de Nedflex-familie behoort ook het in Amsterdam gevestigde INDIVIDU, dat zich heeft gespecialiseerd in verkeersregelaars en ordebewaarders in de openbare ruimte.

Wanneer begin je?

Ben jij onze nieuwe productiemedewerker? Dan zien we je motivatie, CV en een leuke recente foto graag tegemoet per e-mail: n.vanegmond@nedflex.nlPlaatsing: Partners