Koekjes inpakken - productiewerk

Vacature: Productiemedewerker Bakkerij (Avenhorn)

Fulltime/Parttime
Standplaats: Avenhorn

Wij verwelkomen jou graag bij één van onze werkgevers in de bakkerswereld, onze bakkersfamilie. Hier ga jij aan de slag om de lekkerste broden en andere lekkernijen te maken.

Ben jij al een bekende van de bakkerswereld, of ben jij vooral nog heel nieuwsgierig? Maak kennis met de bakkerswereld, een veelzijdige branche met uitdagend werk. De bakkerij waarvoor jij gaat werken wil zich onderscheiden met top kwaliteit producten. Wij gaan er daarom voor zorgen dat je nog veel leert. Wat zit er eigenlijk in een brood, hoe stel je machines in en hoe los je kleine storingen op?

Inhoud van de functie

Als productiemedewerker in de bakkerij ben jij een belangrijke schakel in het proces. In de bakkerij worden de lekkerste broden gebakken, maar eerst worden er vele stappen doorlopen voor een brood klaar is. De grondstoffen worden gemengd, dit is natuurlijk voor ieder type brood een ander proces. Verdelen, rijzen, bakken, koelen, verpakken en klaarzetten voor transport naar de winkel waar het brood in de schappen komt. Als productiemedewerker sta jij aan deze lijn om één van deze stappen in gang te zetten en te bewaken.

Wat jij daarvoor in huis moet hebben:

  • Je werkt netjes en secuur;
  • Een hoog werktempo schrikt jou niet af;
  • Je voelt je verantwoordelijk, en neemt jouw werk serieus;
  • Lang staan, lopen en tillen is voor jou geen probleem. Zie het als een pluspunt, je abonnement voor de sportschool kan de deur uit!

Wat bieden wij?

  • Een parttime of fulltime functie, wat bij jouw situatie past;
  • Een baan waar je nog veel kan leren en ontwikkelen; je bouwt echt een carrière op in de bakkerswereld!;
  • Een prima salaris (cao bakkersbedrijf, wij vertellen je graag wat dit verder inhoudt), met toeslagen voor de vroege/late uren en de weekenden.

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt, solliciteer dan direct! Stuur ons dé reden waarom wij jou moeten aannemen, samen met jouw cv naar: contact@bakkerswerk.nl. Heb je voor ons nog vragen? Bel gerust naar 06 52377216, wij nemen graag de tijd om jou enthousiast te maken om te werken voor Bakkerswerk. Tot snel!