Vacature: Medewerkers Technische Dienst (Geldermalsen)

Fulltime

Standplaats: Geldermalsen

De techniek staat nooit stil, jij ook niet? Storingen en problemen zijn er om direct opgelost te worden, heel belangrijk. Maar daarnaast dagen wij jou uit om de processen in onze bakkerij continu te blijven verbeteren. Bij ons hoef je niet stil te staan, groei met ons mee!

Wat houdt de functie in?

Als medewerker technische dienst ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machines en het verhelpen van eventuele storingen, zowel elektrotechnisch als mechanisch. Jij zorgt ervoor dat de continuïteit van het productieproces niet in gevaar komt. Je hebt affiniteit met elektrotechniek en PLC besturingen. Kennis van meet- en regeltechniek is een pré.

Je denk niet alleen aan vandaag, maar innoveert. Je werkt toekomstgericht en maakt een lange termijn planning. Je zorgt voor verbetering in de processen voor de toekomst.

Wat jij daarvoor in huis moet hebben?

  • Kennis van elektrotechniek, pneumatiek, hydrauliek en mechanische techniek. Wij weten het, dit is veel gevraagd; maar de werkzaamheden zijn zeer divers. Een diploma Mechatronic (MBO) sluit hier op aan;
  • Je werkt zelfstandig. Uiteraard wel in nauwe samenwerking met de andere afdelingen binnen de bakkerij;
  • Je hebt kennis van hygiëne in de voedingsindustrie. (HACCP kan eventueel bij ons behaald worden).

Wat bieden wij?

  • Een baan met veel afwisseling en vrijheid. Meedenken en ideeën inbrengen wordt zeer gewaardeerd;
  • Een baan waarmee je echt iets kunt bereiken. Je zorgt voor verbetering in de processen in de toekomst. Je denkt niet alleen aan vandaag, maar innoveert!;
  • Een fulltime functie. Je werkt in ploegen, hiervoor gelden uiteraard leuke toeslagen!

Solliciteren

Direct aan de slag? Dat kan! Wij zijn benieuwd naar jouw cv en ontvangen daarbij graag dé reden waarom wij jou moeten aannemen. Stuur dit naar contact@bakkerswerk.nl. Voor vragen kan je ons bereiken op 06-51698984. Tot snel!

Plaatsing: Partners