vacature vrachtwagenchauffeur

Vacature: Interne opleiding Vrachtwagenchauffeur (Amsterdam)

Fulltime

Standplaats: Amsterdam

Functieomschrijving

Ben je nog niet in het bezit van je vrachtwagenrijbewijs en code 95? En wil je graag vrachtwagenchauffeur worden en ben je bereid de benodigde papieren te halen? NH Detachering biedt hierin verschillende mogelijkheden om dit werkelijkheid te laten worden! Dit in combinatie door een samenwerkingsverband met verkeersschool Nederland in Noord-Holland.

Wat ga je doen?

Als kandidaat heb je keuze uit verschillende scholingstrajecten waarbij je door de gehele transportopleiding begeleid en klaargestoomd wordt om het vak te gaan beoefenen. Na het behalen van de opleiding bestaan je werkzaamheden uit bijvoorbeeld distributiewerk, luchtvrachtvervoer, internationaal chauffeur of vervoer van bederfelijke goederen of gevaarlijke stoffen. Dankzij alle ervaring die je opdoet bij NH Detachering, ben je inzetbaar bij talloze opdrachtgevers.

Wie zoeken wij?

Een nauwkeurig, gedreven en verantwoordelijk persoon die zin heeft in een uitdagende baan als chauffeur. Om te kunnen beginnen aan de interne opleiding moet je in bezit zijn van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

We bieden jou de mogelijkheid tot omscholing tot vrachtwagenchauffeur. Daarnaast bieden we je een uitdagende baan bij één van de top werkgevers van Nederland. Een leuke baan met uitzicht op een aanstelling voor langere tijd. Salaris conform cao.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden door deze vacature en denk je dat jij de persoon hiervoor bent? Of wil je meer informatie welke scholingstrajecten er voor jouw mogelijk zijn?

Stuur je cv en motivatiebrief naar solliciteren@nhdetachering.nl of neem contact op met 0229-304155.

Plaatsing: partners