Vacature: Interne opleiding tot Vrachtwagenchauffeur (Uithoorn)

Fulltime

Standplaats: Uithoorn

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden?

Behaal al je benodigde rijbewijzen en papieren via NH Detachering en ga aan de slag als vrachtwagenchauffeur bij een vers distributeur van bloemen door heel Europa!

Ben je nog niet in het bezit van je vrachtwagenrijbewijs en code 95? Maar je wilt graag vrachtwagenchauffeur worden en bent bereid de benodigde papieren te halen? NH Detachering bied hierin verschillende mogelijkheden om dit werkelijkheid te laten worden! Dit in combinatie door een samenwerkingsverband met een verkeersschool.
Na het behalen van je rijbewijs kan je aan de slag bij een van de beste transportbedrijven op het gebied van bloementransport en krijg je een uitdagende, afwisselende baan. Wij willen graag dat onze medewerkers met passie en plezier hun werk doen. Je kunt er dus op rekenen dat wij veel aandacht besteden aan jouw tevredenheid.

Wat ga jij doen?

Als kandidaat zijn er keuze uit verschillende scholingstrajecten waarbij je door de gehele transport opleiding begeleid en klaargestoomd wordt om het vak te gaan beoefenen.

Wie zoeken wij?

Een nauwkeurig, gedreven en verantwoordelijk persoon die zin heeft in een uitdagende baan als chauffeur.

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid tot omscholing tot vrachtwagenchauffeur;
  • Een uitdagende baan bij één van de top werkgevers van Nederland;
  • Een leuke baan met uitzicht op een aanstelling voor langere tijd;
  • Salaris conform cao.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden door deze vacature en denk jij dat je de persoon hiervoor bent? Of wil je meer informatie welke scholingstrajecten er voor jouw mogelijk zijn?

Stuur een korte mail met je motivatie naar solliciteren@nhdetachering.nl of bel naar 0229-304155.

Plaatsing: Partners