vacature vrachtwagenchauffeur

Vacature: Chauffeurs Bakkerswerk (Geldermalsen)

Standplaats: Geldermalsen

Wil jij ervoor zorgen dat ons dagelijks brood elke ochtend vers in de grootste supermarkten ligt? Wij zoeken chauffeurs! Als laatste schakel in het proces, van ambachtelijke productie tot verse broden in de supermarkt, ben jij onmisbaar.

Wij zoeken vroege vogels (of late, net hoe je het ziet), want onze chauffeurs vertrekken midden in de nacht om de winkels op tijd te bevoorraden, nog voor de eerste klanten in de winkel staan.

De standplaats van de functie is Geldermalsen, maar met deze functie beland je uiteraard op meerdere mooie plekken in Nederland.

Wij zoeken jou als:

Je in het bezit bent van het rijbewijs C/CE en Code95

OF

Wij bieden jou de mogelijkheid om jouw C/CE rijbewijs te halen. Ben je al wel in het bezit van jouw C/CE rijbewijs maar moet je nog jouw Code95 halen? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Verder zoeken wij jou als:

  • servicegerichtheid belangrijk voor jou is, want jij bent een belangrijk gezicht voor onze klanten;
  • je op de hoogte bent van de richtlijnen met betrekking tot hygiëne, veiligheid en kwaliteit;
  • je geen problemen hebt met het werken in de weekenden/feestdagen, want ook dan leveren wij vers;
  • je wel een beetje een vroege vogel bent. De chauffeurs vertrekken in alle vroegte om de winkels op tijd te bevoorraden.

Wat bieden wij?

  • Een baan bij een betrokken werkgever, een echt trots familiebedrijf met een prettige werksfeer.
  • De mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen! Wij vinden ontwikkelen belangrijk, zowel in het vakgebied als op ieder ander vlak dat voor jou interessant is. Wij bieden online cursussen aan en denken graag met jou mee.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor het bakkersbedrijf. In de vroege/late uren en weekenden/feestdagen gelden er toeslagen.

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt, solliciteer dan direct! Heb je voor ons nog vragen? Mail naar: contact@bakkerswerk.nl. Wij nemen graag de tijd om jou enthousiast te maken om te komen werken voor Bakkerswerk. Tot snel!

Plaatsing: Partners