Vacature stage Marketing Communicatie

Vacature: (Afstudeer)stage Marketing

(Afstudeer)stage Marketing & Communicatie

Standplaats: de Goorn

Zit jij in je derde of vierde jaar van een opleiding richting marketing, communicatie of (commerciële) economie en ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage voor aankomende periode? Wij bieden voor jou de juiste uitdaging in een jong en groeiend bedrijf!

Functieomschrijving

Wie wij zijn? Wij zijn Nedflex, al 25 jaar één van de meest creatieve en dynamische organisaties binnen de markt van flexibele arbeid. Wij verzorgen de backoffice van zo’n 25 uitzendorganisaties in heel Nederland. Op het gebied van payrolling zijn wij een van de snelst groeiende spelers, waarbij wij binnen de agrarische sector marktleider zijn en in de horeca- en recreatiesector op dit moment de top bestormen.

Onze kennis en klantgerichtheid heeft er voor gezorgd dat wij een enorme groei doormaken. Om de groei verder door te zetten, willen wij meer onderzoek doen naar onze klanten en hoe wij daar op kunnen inspelen. Denk aan het in kaart brengen van een Customer Journey a.d.h.v. onze verschillende doelgroepen, hoe we meer online succes kunnen boeken, welke andere alternatieven er zijn om (potentiële) klanten aan ons te binden enzovoort, enzovoort.

Om dit tot een succes te brengen zijn wij op zoek naar een (afstudeer)stagiair(e) die de balans zoekt tussen commercie en marketing. 101 ideeën liggen bij ons, maar wij zijn op zoek naar jouw idee! Heb jij creatieve plannen om samen met ons de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en zoek jij naar de vrijheid om dit onderzoek te doen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieprofiel:

  • Je zit in het derde of vierde jaar van een hbo- of wo-opleiding richting marketing, communicatie of commerciële economie;
  • Je zit vol ideeën en denkt out of the box;
  • Je hebt een passie voor marketing en trends op dit gebied;
  • Je bent woonachtig in Noord-Holland.

Wat biedt Nedflex:

  • Een (afstudeer)stage voor ongeveer 3 dagen in de week;
  • Meewerken is mogelijk, mocht dit gewenst zijn;
  • De kans om ervaring op te doen in een groeiend bedrijf;
  • Goede begeleiding en veel vrijheid;

Solliciteren

Dus ben je op zoek naar een (afstudeer)stage waar je zowel commerciële als marketingcommunicatie ervaring op doet en voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan zien we je motivatie met cv graag tegemoet via: solliciteren@nedflex.nl. Bij inzending van je sollicitatie streven wij ernaar jou binnen 5 werkdagen reactie te geven. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR: 0229 – 282 999.

0
Connecting
Please wait...
Verstuur een bericht

Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. Als u een bericht achter laat dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam
* E-mail
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Heeft u vragen? Wij zitten er klaar voor!

Uw naam
Beschrijf uw vraag
We zijn online
Feedback

Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze chat te beoordelen?

Hebben we u goed geholpen?