service center iemand neemt de telefoon op

Vacature: Adviseur Klantenservice Particulieren (Alkmaar)

Parttime: 24-36 uur per week

Standplaats: Alkmaar

Rabo Klantenservice zoekt starters in het bezit van Wft Basis!

Stel je eens voor..

Een glimlach op het gezicht van onze klanten nadat jij ze super goed geholpen hebt. Jij kan dit verschil maken door als Adviseur Klantenservice Particulieren de juiste vragen te stellen, hét passende antwoord te geven en dat allemaal op het gebied van betalen, sparen en verzekeren.

Minimaal 24 tot 36 uur per week

Je gaat werken op basis van een min-max contract (24- 28 uur, 28 – 32 uur of 32 tot 36 uur) waarbij je ingeroosterd wordt tussen de min en de max uren van je contract. Via de roosterapp geef je je beschikbaarheid voor de komende 12 weken op. Uiterlijk 4 weken van te voren weet je jouw planning. De werklocatie van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 uur.

Opleidingstraject

Rabobank is continu op zoek naar talent. Dit maakt dat wij voor starters een prachtig opleidingstraject hebben ontwikkeld, waarin jij je ontwikkelt tot adviseur Particulieren. Gedurende een opleidingsperiode van 3 weken krijg je vakinhoudelijke- en competentietrainingen. Deze opleiding vindt plaats van maandag t/m vrijdag van 9.00-16.30 uur. Hiermee leg je een goede basis, waarna je start met het ‘learning on the job’- traject. Je wordt door je teamcoach gecoacht en door ervaren collega’s begeleid zodat jij kan uitgroeien tot een 9+ adviseur. In deze 8 weken staat je groei en ontwikkeling centraal. Na deze 8 weken ga je naar je een bankenteam. Ook in het bankenteam word je gefaciliteerd in je ontwikkeling als adviseur Rabo klantenservice Particulieren. Een mooie start van jouw loopbaan, pak jij deze kans?”

Jouw talenten?

Natuurlijk ben jij klantgericht, enthousiast, een ster in communicatie en flexibel inzetbaar. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Adviseur Klantenservice Particulieren, zeker in combinatie met:

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 4;
 • Een diploma WFT Basis vóór start van de opleiding;
 • Minimaal twee jaar werkervaring in een dienstverlenende (bij)baan;
 • De ambitie om binnen drie maanden na start het diploma WFT Schade Particulieren te halen.

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te zetten en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional. We bieden je flexibiliteit in werktijden waarbij je beschikbaarheid kunt aangeven via een app

Handig om te weten:

 • Nog geen WFT Basis? Geen paniek! Als je deze alsnog behaalt voor je eerste werkdag;
 • Je bent beschikbaar van het Experience event op 24 april, van 09:45 tot 12:30 in Alkmaar. Onderdelen van het programma zijn meeluisteren en rondleiding op de vloer, speeddates en een pitchen.
 • Een screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure;
 • Je start met een opleidingstraject vanaf 20 mei in Alkmaar;
 • Het opleidingstraject duurt drie weken en is van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur.
 • Iedereen is anders, juist de verschillen in mensen helpt de bank om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jíj bent!

Aanbod:

 • € 11,- tot € 12,- per uur, afhankelijk van opleiding, certificering en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 8% vakantiegeld;
 • Begeleiding en coaching op de werkvloer.

Solliciteren?

Bel de consultants van Cibeo via telefoonnummer: 055 – 20 10 600 of stuur je mail naar info@cibeo.nl.

Plaatsing: Partners