Uw bedrijf in beweging

Nedflex biedt ondernemers de kans om mee te bewegen met de ontwikkelingen in de markt, met pieken en dalen in het werkaanbod, met de wensen van hun personeel en met de immer veranderende wet- en regelgeving. Bedrijven in beweging krijgen doen we echter ook letterlijk.

Nedflex maakt zich sterk voor een gezond personeelsbeleid – zowel bij ‘ons’ op kantoor als bij onze partners. Een personeelsbestand vol werknemers die fit zijn, in hun kracht worden gezet en met plezier naar hun werk gaan, dát is ons doel. Dat is, in onze visie, werkgeverschap anno nu.

Vanuit deze gedachte organiseerden wij recent het event ‘een rondje lopen over Vredemaker-Oost’. Waarom? Omdat het realiseren van ‘grote’ wensen ook best ‘klein’ ingestoken mag worden, zoals in dit geval met het in beweging krijgen van het bedrijventerrein waar ons hoofdkantoor is gevestigd. En dat lukte. In de pauze verruilden de medewerkers van een grote diversiteit aan bedrijven de stoel in de kantine voor een verkwikkende wandeling in de buitenlucht. Ze zagen deze investering in hun welzijn bij terugkomst beloond met een verse, übergezonde smoothie.

Gezondheid personeelsbeleid

Een rondje wandelen in de pauze is natuurlijk slechts één van de vele mogelijkheden om bij te dragen aan een gezond personeelsbeleid. De opties zijn talrijk, van oefeningen doen achter je bureau tot het installeren van allerhande gratis webtools die ervoor zorgen dat werknemers voldoende beweging krijgen in de kantoortuin.

 

Maandelijkse inspiratiemailing

Schrijf u in voor onze maandelijkse mailing ‘Werkgeverschap anno nu’, vol inspiratie en praktische tips. Bovendien krijgt u direct toegang tot onze handige HR Toolkit!

Wat kunt u van onze mailingen verwachten?

    Tips rondom goed werkgeverschap.
    Arbeidstrends van nu.
    Een blik op de toekomstige arbeidsmarkt
    Laatste nieuws over de payroll- en uitzendbranche.

Issuekalender 2019

+ praktische tips om hier op in te spelen

Wist u dat er meer dan 125 inhaakdagen zijn dit jaar? Download onze issuekalender 2019 zodat u deze in één overzicht altijd bij de hand heeft. En ontvang daarna ook gelijk praktische tips om op de werkvloer op deze dagen in te spelen.