Texel Payrolling

De grote vraag naar payrolldienstverlening heeft Nedflex doen besluiten om extra vestigingen op te zetten. Een groot deel van de ondernemers op Texel werkt veel met seizoenarbeiders, en tijdelijke contracten. Daarom is Nedflex blij dat zij met Valerie Jongeneel en Texel Payrolling een loket heeft op Texel, waar ondernemers terecht kunnen voor onze uitgebreide en ontzorgende dienstverlening.

Wat kan Texel Payrolling voor ondernemers op het wad betekenen?

Administratieve lasten verlichten

Door gebruik te maken van Texel Payrolling, bent u als ondernemer ontdaan van de administratieve rompslomp die voorkomt uit het in dienst nemen van personeel. Denk hierbij aan:

  • Het verzorgen van de contracten van de werknemers,
  • Het afdragen van werkgeverspremies,
  • Het op tijd verzorgen van de loonbetaling en het voeren van een correcte personeelsadministratie.

Kortom, u geeft slechts nog de gewerkte uren aan ons door. Texel Payrolling doet de rest.

Overnemen van de werkgeversrisico’s

Zodra u uw tijdelijke werknemers bij Texel Payrolling aanmeldt, zijn wij op papier de juridisch werkgever. Als juridisch werkgever nemen wij alle werkgeversrisico’s van u over. Ziekte, langdurige arbeidsongeschiktheid: het komt voor onze rekening. Kortom: niet de lasten, wel de lusten

Kostenbesparing

U maakt volledig gebruik van onze flexibiliteit. Wanneer er even geen werk beschikbaar is voor de werknemers, zijn er dus ook geen kosten. Tevens zijn er binnen elke organisatie kosten die niet direct inzichtelijk zijn. Denk hierbij aan de eerste twee weken doorbetaling bij ziekte en leegloop uren. Texel Payrolling maakt hier vooraf duidelijke afspraken over. Zo weet u vooraf wat het uurtarief is – zonder verassingen achteraf.

Flexibiliteit

Texel Payrolling hanteert de ABU CAO in combinatie met de inlenersbeloning. Hierdoor kunt u als ondernemer volledig gebruik maken van onze flexibiliteit. Daarnaast hoeft er geen loonbetaling plaats te vinden wanneer er even geen werk voorhanden is.

Betrouwbaar

Texel Payrolling is er speciaal voor de Texelse ondernemer. Als partner van Nedflex, dat inmiddels al 21 jaar actief is binnen de payrollbranche en als enige payrollorganisatie succesvolle samenwerkingen startte met o.a. Koninklijke Horeca Nederland, RECRON (Vereniging van recreatieondernemers Nederland) en LTO Seizoenarbeid. Texel Payrolling is volledig gecertificeerd voor de NEN 4400-1, werkt volledig volgens de VCU normering, is aangesloten bij de Vereniging Registrerende Ondernemingen (VRO) en is tevens in het bezit van een G-rekening.

Kijk voor meer informatie op www.texelpayrolling.nl, of neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Nedflex Valerie

Valerie Jongeneel
v.jongeneel@texelpayrolling.nl
06 – 20 484 139

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.