Nedflex viert 26e verjaardag

Nedflex vierde vorig jaar haar 25-jarig jubileum. Dat betekent dat het deze week alweer 26 jaar geleden is dat de basis voor de huidige Nedflex Holding wordt gelegd in Amsterdam.

Het 25-jarig bestaan is vorig jaar groots gevierd. Rond deze periode hadden we de speciale interne Nedflex feestweek. Met een quiz met prijzen en een afsluitend knalfeest op de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Bekijk hier de pagina over het 25-jarig jubileum.

Nu zijn we een jaar verder. En hoe mooi is het dan dat onze “verjaardag” in de week van het werkgeluk valt. Want werkgeluk staat bij Nedflex hoog in het vaandel. Niet alleen de afgelopen jaren, maar ook de komende jaren. Laten we eerst even kort terugblikken op het afgelopen jaar.

Een korte terugblik

Afgelopen jaar is een jaar geweest dat vele veranderingen met zich mee heeft gebracht. Een jaar waarin we hebben ingezet op automatisering, digitalisering en optimalisatie. Een jaar waarin we zijn overgestapt naar nieuwe systemen en oude systemen achter ons hebben gelaten.

Plannen voor komend jaar

Voor komend jaar willen we vooral op optimalisatie een grote slag gaan slaan. De implementatie van onze nieuwe systemen is achter de rug en met deze nieuwe systemen kunnen wij de wensen van onze klanten en medewerkers nog beter vervullen.

Het diversiteitsbeleid van Nedflex (iedereen verdient een plek op de arbeidsmarkt) is vernieuwd en dit zullen wij binnenkort publiceren. Daarnaast zetten we de scholing van interne en externe medewerkers voort, omdat de groei van kennis een goede stap is voor iedere organisatie.