Nedflex Sponsorschappen

Wij van Nedflex verbinden onze naam graag aan sportieve clubs en activiteiten. Want ook wij hebben de ambitie om in de topsport van payrolling en uitzenden mee te doen. We willen organisaties een kans bieden door ze een duwtje in de rug te geven door middel van sponsoring. Zodat zij volop kunnen presteren en het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij nemen onze klanten regelmatig mee naar dit soort wedstrijden.

> Team Nedflex
> US Volleybal Amsterdam Dames 1
> Stichting Dorpsvertier Avenhorn – De Goorn

Team Nedflex

Heldinnen op het ijs

Team Nedflex bestaat uit 4 ambitieuze meiden die elkaar als pupillen al uitdaagden tijdens langebaanwedstrijden. Naarmate de meiden ouder werden groeide de liefde voor het marathonschaatsen. Sinds seizoen 2016/2017 schaatsen zij samen in Team Nedflex.

Team Nedflex bestaat uit Tjilde Bennis, Eline Verhagen, Loesanne van der Geest en Inge Mostert. Ploegleider is Johan Bakker en Michelle de Bruijn is de manager van de meiden, beiden zijn oud-marathonschaatsers.

Nedflex is er trots op hoofdsponsor te zijn van deze getalenteerde ploeg. Ieder jaar zien zij stijging in hun prestaties. Zien hoe de dames het hele jaar doorwerken naar fame? Check dan hun Facebookpagina.

Schaatsers Team Nedflex

US Amsterdam Dames 1

Eredivisie damesvolleybal

Wij hebben ons dit jaar ook als sponsor verbonden aan US Amsterdam Dames 1, dat dit seizoen uitkomt in de eredivisie van het damesvolleybal. De weg die de club hier naartoe heeft afgelegd is bijzonder.

Toen duidelijk werd dat eredivisionist OBEG Donitas geen hernieuwde aanvraag voor proflicentie ging indienen, heeft US Amsterdam Dames 1 zichzelf in recordtempo klaargestoomd voor een licentieaanvraag. En met succes! Voor het eerst in 50 jaar heeft Amsterdam weer een vertegenwoordiger in de hoogste klasse van het vrouwenvolleybal.

Nedflex steunt US Dames 1 omdat zij veel raakvlakken heeft met de volleybalclub. Victor van Commenée, Algemeen Directeur van Nedflex: “Nedflex is zelf actief in de eredivisie van het payrollen. Net als US Dames 1 hebben wij het hoogste niveau bereikt door een combinatie van hard werken, passie voor ons vak en een gezonde dosis ambitie. Ook herkennen wij ons in de visie van de club, die ál haar leden actief helpt om zich verder te ontwikkelen. Daarom vinden wij dat er sprake is van een zeer goede match met US Dames 1. Wij verbinden ons graag aan deze mooie club en wensen hen veel succes in de eredivisie.”

Bekijk hier meer informatie over het team en het wedstrijdschema.

Stichting Dorpsvertier

Avenhorn – De Goorn

Al zo’n 8 jaar is Nedflex sponsor van het Nedflex StrandSpektakel. Een beachvolleybaltoernooi dat wordt georganiseerd door de Stichting Volksvertier De Goorn – Avenhorn. Ieder jaar weer een spectaculair evenement, inclusief hapjes, drankjes en dansjes. Een mooi lokaal initiatief, waarmee we ons steentje bij kunnen dragen aan het dorp.

Ook de Nedflex kantoormedewerkers stellen ieder jaar een team samen om mee te smashen, volleren en blokkeren.