Nedflex schaatsteam sluit sterk seizoen af in Amsterdam

De dames van Team Nedflex hebben afgelopen weekend in Amsterdam de laatste marathonschaatswedstrijd van de competitie gereden.

Waar het team twee weken eerder nog met vier dames bij de eerste twintig zaten (en ze een gedeelde eerste plek behaalden in het ploegenklassement), was Tjilde Bennis ditmaal met een 25e plek de hoogst geklasseerde Nedflex-dame. Eline Verhagen werd 31, terwijl Loesanne van der Geest als 33e over de streep kwam, gevolgd door Inge Mostert als 39e.

Hoewel in Amsterdam geen punten werden behaald, kunnen de dames terugblikken op een goed seizoen. Diverse malen werd er namelijk wél in de punten gereden en de schaatssters lieten herhaaldelijk zien dat er nog meer in het vat zit. Hun ontwikkeling is tevens terug te zien in het Algemeen Ploegenklassement, waar ze met een elfde plek drie plaatsen hoger eindigden dan vorig jaar.

Talentenploeg

Nedflex is dan ook trots op haar getalenteerde ploeg, die de loodzware strijd om de KPN Cup zo onbevangen en met zoveel enthousiasme en inzet zijn aangegaan. Tegen de dames zeggen wij: geniet van jullie welverdiende rust en bedankt voor jullie inzet!

Post a Comment

0
Connecting
Please wait...
Verstuur een bericht

Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. Als u een bericht achter laat dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam
* E-mail
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Heeft u vragen? Wij zitten er klaar voor!

Uw naam
Beschrijf uw vraag
We zijn online
Feedback

Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze chat te beoordelen?

Hebben we u goed geholpen?