Nedflex Recreatie Payrolling

Nedflex Recreatie is Topleverancier van RECRON en exclusief payrollingpartner van Recreatie Nederland. Als partner van deze brancheverenigingen heeft Nedflex een voor recreatieondernemers op maat gesneden pakket aan personeelsdiensten ontwikkeld. In deze dienstverlening staan maximale flexibiliteit en ontzorging voorop.

Direct klant worden

Ontzorgpakket

In overleg met haar partners heeft partners heeft Nedflex Recreatie een totaaloplossing ontwikkeld die ondernemers in deze branche optimale ondersteuning biedt: het Nedflex Ontzorgpakket.

Dit pakket biedt recreatieondernemers de kans om nieuwe medewerkers minstens 5,5 jaar flexibel in dienst te houden. Dat is 3,5 jaar langer dan indien een ondernemer geen gebruik maakt van payrolling (als gevolg van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid).

Het Nedflex Ontzorgpakket bestaat onder meer uit:

Toepassing recreatie cao met behoud van flexibiliteit;

Gratis juridische ondersteuning van het Nedflex Service Center;

Gerichte vakopleidingen voor uw medewerkers via de Nedflex Academy;

Een zeer scherp payrolltarief;

Gratis planningssoftware (evt i.c.m.) tijdsregistratiesysteem.

Voordelen voor recreatieondernemers

Toepassing recreatie cao met behoud van flexibiliteit;

Nedflex houdt de recreatie cao aan. Medewerkers van recreatieondernemers krijgen dus het loon en het aantal vakantiedagen waar ze recht op hebben. Doordat Nedflex als volledig gecertificeerd ABU-lid ook de ABU cao mag hanteren, kan zij haar relaties middels deze combinatie een ongekende mate van flexibiliteit bieden.

In de Wet Werk en Zekerheid is een nieuwe ketenbepaling opgenomen. Hierin is vastgelegd dat werkgevers een werknemer in twee jaar tijd maximaal drie contracten mogen verstrekken. Hierna moet de werknemer een contract voor onbepaalde tijd krijgen. Binnen de ABU cao mag een werkgever een werknemer 78 weken flexibel aannemen (dit heet fase A). Hierna mag de werkgever zijn medewerker zes contracten aanbieden binnen een tijdsbestek van 4 jaar. In totaal kunnen werknemers dus ten minste 5,5 jaar flexibel in dienst blijven – 3,5 jaar langer. Deze periode kan overigens verlengd worden. Indien er in fase A een periode van zes maanden tussen twee contracten zit, dan begint fase A voor deze medewerker opnieuw.

Gratis juridische ondersteuning van het Nedflex Service Center;

Nedflex fungeert als vraagbaak voor haar relaties en diens medewerkers. Het Nedflex Service Center kan als volwaardige, servicegerichte P&O afdeling fungeren. Deze afdeling behandelt elke payrollkracht als een eigen werknemer. Zij kunnen altijd bij het Nedflex Service Center terecht – ook voor meer persoonlijke vragen over zaken als ziekte, zwangerschap en loonbeslag.  Daarnaast kunnen zowel werkgever als werknemer kosteloos gebruik maken van de specialistische juridische kennis van het Nedflex Service Center.

Gerichte vakopleidingen

Vanuit haar rol als partner van de brancheorganisaties RECRON en Recreatie Nederland, én vanuit haar rol als juridisch werkgever van duizenden payrollkrachten, is Nedflex recent begonnen met het aanbieden van opleidingstrajecten via de Nedflex Academy. Via dit opleidingsinstituut biedt Nedflex de medewerkers van haar partners vakgerichte opleidingen aan.  Nedflex verzorgt ook op maat gemaakte leertrajecten voor klanten. Denk hierbij aan een MBO opschalingstraject, aangevuld met modules Sociale Hygiëne en BHV. Nedflex is ervan overtuigd dat het bieden van opleidingen medewerkers langer aan een werkgever bindt.

Nedflex Planningssysteem

Nedflex denkt graag met haar relaties mee, om hun bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk te laten verlopen. De Nedflex Planner is een exclusief voor Nedflex ontwikkelde tool, waarmee ondernemers al hun bedrijfsprocessen tot in de puntjes kunt beheren, van urenregistratie en het bijhouden van personeelsdossiers tot debiteuren- en crediteurenbeheer. En, omdat alle data online wordt opgeslagen, kunnen de gebruikers altijd en overal beschikken over de gewenste informatie.

Nedflex Tijdregistratiesysteem

In aanvulling op haar planningssysteem, biedt Nedflex klanten met meer dan 20 medewerkers de mogelijkheid om gebruik te maken van het Nedflex Tijdregistratiesysteem (n.o.t.k). Dit systeem biedt een ongekende mate van overzicht. Gebruikers kunnen te allen tijde snel en eenvoudig een overzicht inzien van het verschil tussen de geplande en de gewerkte uren. Het systeem kan bovendien eenvoudig gekoppeld worden aan de de meeste gangbare loonadministratiepakketten. Alle mogelijkheden op een rijtje:

  • Overurenregistratie en ‘tijd voor tijd’
  • Ziekte- en verlofregistratie
  • Bijhouden van detacheringsuren voor meerdere vestigingen
  • Diverse uursoorten instelbaar
  • Automatisch bijhouden van toeslaguren
  • Koppeling met salarispakketten is mogelijk
  • Kloksysteem met vingerscan

Camping de Heische Tip: ‘Recreatie payrolling, een hele zorg minder’

Keurmerken en kwaliteitseisen

ISO 9001:2008

Deze ISO-norm vertegenwoordigt dé internationale standaard op het gebied van klantgerichtheid en kwaliteitsmanagement. Deze certificering geeft aan dat Nedflex duidelijk is over haar dienstverlening, haar afspraken nakomt, dit bovendien aan kan tonen dat zij zich netjes aan de regels houdt. Kortom: dat Nedflex een betrouwbare, transparante partner is.

ABU

ABU-lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. U kunt erop vertrouwen dat u zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels en werkt met de arbeidsvoorwaarden uit de CAO voor uitzendkrachten.

NEN 4400-1

Nedflex is NEN 4400-1 gecertificeerd. Met dit keurmerk van de Stichting Normering Arbeid wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

VCU

Nedflex is VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat uw medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico”s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent.

Onze specialisten

nick

Nick Bos

Salesmanager

n.bos@nedflex.nl

sander

Sander Soetebier

Accountmanager

s.soetebier@nedflex.nl

Astrid

Astrid Bankras

Accountmanager

a.bankras@nedflex.nl

Sabine van Amstel

Accountmanager

s.vanamstel@nedflex.nl