Recreatie Payrolling van Nedflex: de ondernemer ontzorgd

Nedflex is binnen de recreatie dé specialist onder de payrollaanbieders. Wij begrijpen deze branche en kennen de wensen van ondernemers binnen de recreatie: meer flexibiliteit, minder juridische risico’s, hulp bij het uitvoeren van goed werkgeverschap en meer tijd om u te richten op het ondernemerschap zelf. RECRON heeft gekozen voor Nedflex als Topleverancier, Omdat wij onze payrolldienstverlening hebben afgestemd op zowel de werkgever als de werknemer binnen de recreatie.

Bent u geïnteresseerd?
Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Payrolling = maatwerk

Uit de honderden gesprekken die wij jaarlijks met recreatieondernemers voeren, komt naar voren dat er niet alleen veel redenen zijn om te kiezen voor payrolling, maar dat die redenen ook per persoon verschillen. Daarom is payrolling bij Nedflex altijd maatwerk. Of u nu vooral wilt besparen op uw administratieve lasten, of u nu vooral gebaat bent bij meer flexibiliteit of dat u wilt kunnen sparren met een volwaardige HR-afdeling: wij bieden u een ontzorgingspakket op maat. Payrolling in de recreatie is namelijk voer voor specialisten. En wij hebben de ervaring en expertise om u op diverse vlakken precies de ondersteuning te bieden die ú nodig heeft. Hieronder zetten we de voornaamste voordelen van payrolling door u uiteen.

Stelt u zichzelf eens de volgende vragen:

  • Wilt u uw administratieve rompslomp terugdringen?
  • Wilt u af van werkgeversrisico’s?
  • Wilt u besparen op uw personeelskosten?
  • Wilt u uw medewerkers de kans geven zich verder te ontwikkelen?
  • Wilt u ondersteuning van een professionele HR-afdeling?
  • Wilt u gewaardeerde medewerkers langer in dienst houden?
  • Wilt u garant kunnen staan voor goed werkgeverschap?
  • Wilt u de relatie met uw medewerkers behouden?

Wilt u uw administratieve rompslomp terugdringen?

Wij ontzorgen u door alle administratieve handelingen die betrekking hebben op uw personeel uit handen te nemen. Wij maken de contracten, betalen de lonen, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. U geeft per periode de gewerkte uren door, wij doen de rest.

Wilt u af van werkgeversrisico’s?

Langdurige ziek zijn is in de eerste plaats enorm vervelend voor de medewerker zelf. Het heeft echter ook nogal veel weerslag op uw bedrijfsvoering. U zit met dubbele lasten en betaalt voor een medewerker die op dat moment geen arbeid verricht. In dit soort situaties betaalt een payrollovereenkomst zich vrijwel direct in veelvoud terug. Wanneer u kiest voor een samenwerking met ons, worden wij juridisch werkgever. Hiermee nemen wij alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie, over. De contractadministratie, doorbetaling bij ziekte en alle overige werkgeversverplichtingen: onze zorg. Niet de uwe.

Wilt u besparen op uw personeelskosten?

Nog los van het feit dat samenwerken met Nedflex u veel tijd (en daarmee geld) bespaart, behalen wij door goed werkgeverschap en een strak verzuimbeleid voordelige premies en afdrachten. Dit ziet u vervolgens weer terug in het uurtarief. Over dit tarief maken we overigens vooraf duidelijke afspraken. Nedflex werkt uitsluitend met een all-in tarief, zodat u per medewerker precies zien wat u betaalt. U houdt van duidelijkheid – wij ook.

Wilt u uw medewerkers de kans geven zich verder te ontwikkelen?

Nedflex is Topleverancier van RECRON én juridisch werkgever van duizenden payrollkrachten. Wij vinden het bij onze rol passen om opleidingstrajecten (op maat) aan te bieden. Daarom hebben wij de Nedflex Academy opgericht. Via dit opleidingsinstituut bieden wij de medewerkers van onze relaties vakgerichte opleidingen aan. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem direct contact op met Nedflex!

Wilt u ondersteuning van een professionele HR-afdeling?

Met Nedflex als partner heeft u de beschikking over een volwaardige HR-afdeling. Wij ondersteunen u waar nodig en voorzien u gevraagd en ongevraagd van advies. Als uw partner en juridisch werkgever van uw medewerkers, staan wij klaar voor uw werknemers. Ze kunnen altijd bij ons terecht – ook voor vragen van meer persoonlijke aard, zoals zwangerschap en ziekte. Op afstand, maar toch dichtbij.

Wilt u gewaardeerde medewerkers langer in dienst houden?

Tot wel 5,5 jaar én met behoud van flexibiliteit? Dus: 3 jaar langer? Kies dan voor Nedflex. Wij mogen als volledig gecertificeerd lid van de ABU uw medewerkers 5,5 jaar lang flexibel in dienst houden. Wij bieden u de flexibiliteit van de ABU cao, terwijl wij op het gebied van beloning uw eigen cao respecteren. Uw medewerkers krijgen waar ze recht op hebben, terwijl u profiteert van de extra flexibiliteit die in de horeca gewoon noodzakelijk is.

Bovendien kunt u, door uw goede mensen langer in dienst te houden, een hoog kwaliteitsniveau handhaven binnen uw flexibele schil. U hoeft minder nieuwe mensen in te werken en kunt langer met een vast team werken. Uw medewerkers kunnen dankzij onze tussenkomst langer (zelfs gedurende hun hele studietijd) bij hun vertrouwde werkgever blijven – u dus.

Wilt u garant kunnen staan voor goed werkgeverschap?

Werkgeverschap is de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Wij zijn altijd op de hoogte van de geldende en toekomstige wet- en regelgeving. Wij garanderen dat u altijd aan alle wettelijke eisen voldoen. Daarnaast behandelen wij elke payrollkracht als een eigen werknemer. Wij zorgen goed voor uw mensen en ze krijgen bij ons waar ze recht op hebben. Daar staan we voor en daar mag u ons aan houden.

Wilt u de relatie met uw medewerkers behouden?

Ondernemers in de recreatie vragen ons vaak of ze de band met hun medewerkers niet kwijtraken, wanneer ze ervoor kiezen het werkgeverschap uit te besteden. Wij vinden dat een goede vraag. Sterker nog, we zijn blij dat hij zo vaak gesteld wordt, omdat dit aantoont dat veel ondernemers goed voor hun mensen willen zorgen en belang hechten aan een goede samenwerking. Ons antwoord: wij kunnen u zelfs helpen om de band met uw mensen te versterken. U blijft namelijk hun vaste aanspreekpunt en degene die de dagelijkse leiding heeft. Daar heeft u meer tijd voor, omdat wij u op vele vlakken werk uit handen nemen. Wij zorgen goed voor mensen, terwijl u meer tijd heeft om uw zaak, planning en team te optimaliseren.

Wilt u eenvoudig en snel uw uren doorgeven?

Dat dachten we al. Via ons gebruiksvriendelijke portaal kunt u in een oogwenk per medewerker de gewerkte uren doorgeven. Dit kan via een pc, tablet of smartphone en wanneer u maar wilt. De uren worden direct geregistreerd en verwerkt.

Wilt u altijd en overal direct bij uw gegevens kunnen?

Ons portaal staat tot uw beschikking. Middels uw eigen unieke inlogcode kunt u te allen tijde bij alle belangrijke gegevens.

Wilt u gratis gebruik maken van de beste planningssoftware voor de horeca?

Wij zoeken voortdurend naar manieren om u verder te ontzorgen. Daarom werken we samen met de beste en meest gebruikte planningstools voor de horeca. Die koppelen met al onze systemen en… het gebruik hiervan is gratis voor partners van Nedflex.

Payrolling = mensenwerk

Wij zijn ons er terdege van bewust, dat u als recreatieondernemer ons niet zomaar iets toevertrouwt. Nee, het gaat om het werkgeverschap van úw mensen. U moet erop kunnen vertrouwen, dat wij goed voor hen zorgen. En daarom biedt onze dienstverlening zowel voordelen voor u als ondernemer, als voor de mannen en vrouwen die het eten en drinken bereiden en uitserveren. Payrolling is mensenwerk. En wij zorgen goed voor uw mensen.

Wij doen u en uw medewerkers de volgende 7 beloften:

1. Loonstroken en jaaropgave zijn altijd en overal inzichtelijk.
Alle gegevens zijn online beschikbaar en op elk gewenst moment in te zien. Elke medewerker krijgt zijn eigen inloggegevens.

2. Elke medewerker kan terecht bij onze HR afdeling. 
Wij zijn er voor hen – ook bij wat meer persoonlijke vragen over bijvoorbeeld ziekte en zwangerschap. Ons Service Center is bereikbaar per telefoon en e-mail. Daarnaast kunnen uw medewerkers chatten met ons via de website.

3. Nedflex hanteert eenvoudige procedures rond ziekmelding. 
Het enige dat uw werknemers hoeven te doen, is ons voor hun dienst begint te bellen.

4. Wij zorgen ervoor dat uw mensen ten minste 5,5 jaar lang flexibel bij u kunnen blijven werken.
Bij ons komen uw gewaardeerde medewerkers niet op straat te staan. Sterker nog: zeker in combinatie met seizoensgebonden werk kan deze periode aanzienlijk verlengd worden. Uw medewerkers kunnen dus langer voor u blijven werken (bijvoorbeeld gedurende hun volledige studie).

5. Uw medewerkers krijgen waar ze volgens hun eigen cao recht op hebben. 
Wij conformeren ons aan het arbeidsvoorwaardenreglement van KHN. Loon, vakantiedagen, pensioenopbouw: wij volgen uw cao en de StiPP pensioenregeling. Sterker nog: in sommige gevallen kunnen wij dankzij onze collectiviteitskorting in overleg met u een salarisverbetering realiseren, zonder dat het u meer kost.

6. Ze kunnen opleidingen volgen. 
Via de Nedflex Academy kunnen uw medewerkers in overleg gebruik maken van de diverse opleidingsmogelijkheden.

7. De relatie met u als werkgever blijft intact. 
Wij zorgen voor een vlekkeloze overgang en informeren uw werknemers in overleg. Wij bemoeien ons niet met de dagelijkse gang van zaken – we zijn slechts zichtbaar als naam op de loonstrook én wanneer ze ons nodig hebben.

Nedflex = Payrolling

Ja, dat durven we zo te stellen. Wij zijn niet alleen een van de meest ervaren payrollpartners van het land, we zijn tevens degene die het meest met u meedenken om de voordelen van payrolling maximaal te benutten voor uw bedrijf en uw medewerkers. Daarom zeggen wij: Nedflex biedt u de meest uitgebreide payrolldienstverlening tegen het scherpste tarief.

Camping de Heische Tip: ‘Recreatie payrolling, een hele zorg minder’

Keurmerken en kwaliteitseisen

ISO 9001:2015

Deze ISO-norm vertegenwoordigt dé internationale standaard op het gebied van klantgerichtheid en kwaliteitsmanagement. Deze certificering geeft aan dat Nedflex duidelijk is over haar dienstverlening, haar afspraken nakomt, dit bovendien aan kan tonen dat zij zich netjes aan de regels houdt. Kortom: dat Nedflex een betrouwbare, transparante partner is.

ABU

ABU-lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. U kunt erop vertrouwen dat u zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels en werkt met de arbeidsvoorwaarden uit de CAO voor uitzendkrachten.

NEN 4400-1

Nedflex is NEN 4400-1 gecertificeerd. Met dit keurmerk van de Stichting Normering Arbeid wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

VCU

Nedflex is VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat uw medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico”s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent.

Onze specialisten

Nedflex Nick Bos

Nick Bos
Sales Director

06 – 52 35 63 58
n.bos@nedflex.nl

Nedflex Sander Soetebier

Sander Soetebier
Accountmanager

06 – 55 10 49 37
s.soetebier@nedflex.nl

Nedflex Astrid Bankras

Astrid Bankras
Accountmanager

06 – 55 10 50 00
a.bankras@nedflex.nl

Nick is sinds 2014 werkzaam bij Nedflex. Als accountmanager begonnen en vooral in het eerste jaar nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de horeca en recreatie dienstverlening. Later is hij zich ook gaan richten op de agrarische tak en de backoffice diensten voor uitzendbureau’s. Inmiddels bekleedt hij de functie Sales Director waarin hij verantwoordelijk is voor de sales en marketing van Nedflex.

Sander maakt alweer sinds 2012 deel uit van het Nedflex team. Zijn focus ligt op de Horeca en Recreatie branche. Na werk trapt hij graag een balletje en geniet hij van het Bourgondische leven. Sander gaat altijd voor het uiterste, zo heeft hij vorig jaar een marathon gelopen en staat een olympische triatlon nog op zijn wishlist.

Onze altijd enthousiaste Astrid is vanaf januari 2017 accountmanager bij Nedflex. Wat ze doet, doet ze met volle overtuiging en ze maakt zich hard voor opdrachtgevers in alle branches. Na werktijd bakt en kookt Astrid er graag op los en geniet zij vooral van lang tafelen met vrienden.