Team Nedflex

Nedflex opnieuw sponsor Team Nedflex

Nedflex heeft zich opnieuw als sponsor verbonden aan Team Nedflex, het marathon schaatsteam uit Zuid-Holland. Deze jonge, ambitieuze ploeg komt uit in de hoogste afdeling van het marathonschaatsen in Nederland.

Het team

Samen trainen, samen afzien, samen lachen en samen huilen, dat is het motto van de dames voor het komende schaatsseizoen. Vier jonge en gemotiveerde meiden uit Zuid-Holland steken de koppen bij elkaar om het beste bij elkaar naar boven te halen. Met oud-marathonschaatsers Johan Bakker als ploegleider en Michelle de Bruijn als manager wordt de nodige ervaring binnen gehaald voor een optimale voorbereiding op het seizoen.

De vier dames van Team Nedflex zijn echte kinderen van de Uithof. Als pupillen legden zij hier het vuur aan elkaars schenen bij langebaanwedstrijden en ook reden zij hier hun eerste marathons. Naarmate de meiden ouder werden, groeide de liefde voor die laatste discipline: het marathonschaatsen.

Eline Verhagen, Tjilde Bennis en Loesanne van der Geest zochten elkaar voor seizoen 2016/2017 op en vonden onderdak bij Team Nedflex. De meiden beleefden een jaar met veel mooie en leerzame momenten, maar zij willen meer! Nadat Michelle de Bruijn een stapje omhoog deed (naar de rol als manager en verzorger), sloot de vijfde Zuid-Hollandse aan bij het team: Inge Mostert. Johan Bakker maakt het team compleet en neemt de rol van ploegleider op zich.

Ambitie

Nedflex is er trots op weer sponsor te zijn van dit jonge, ambitieuze team. Wij delen hun ambitie om samen de koppen bij elkaar te steken om het beste bij elkaar naar boven te halen.

Start van het winterseizoen

Eind september is het winterseizoen weer van start gegaan. De eerste meters op het ijs zijn gemaakt en het ziet er naar uit dat de dames er helemaal klaar voor zijn. Nu bereiden ze zich voor op hun eerste wedstrijd op 20 oktober in Amsterdam. Wij wensen de dames veel succes en hopen op een succesvol seizoen!