Nedflex Oost

Nedflex Oost is actief in het oosten des lands en gevestigd in Hengelo. De vestiging wordt geleid door Peter Schippers. Hij biedt de uitgebreide payrolldienstverlening van Nedflex aan en voorziet relaties van het juiste personeel.

De doelgroep van Nedflex Oost: ondernemers die ontzorgd willen worden op het gebied van personeelsbehoud en die hun flexibiliteit willen behouden. Peter: “Payrolling is voor veel ondernemers interessant. In sommige branches, zoals de agrarische sector, is payrolling ingeburgerd. In andere sectoren, zoals bijvoorbeeld de bouw en de horeca, neemt payrolling op dit moment een vlucht. Wij hebben onze dienstverlening zo ingericht dat wij een breed spectrum aan bedrijven kunnen ontzorgen.”

Direct klant worden

De voordelen van payrolling

  • Lagere administratieve lastendruk
  • Besparing op personeelskosten
  • Medewerkers 5,5 jaar flexibel in dienst (door combinatie inlenersbeloning en ABU cao)
  • U kunt zich focussen op waar u goed in bent

Hoe gaat het in zijn werk?

Nedflex Oost neemt al uw betaalde medewerkers over. Zij komen bij ons op de payroll te staan. U besteedt zodoende alle administratieve en juridische rompslomp uit.

Nedflex Oost ontzorgt u door alle administratieve handelingen die betrekking hebben op uw personeel uit handen te nemen. Wij maken de contracten, betalen de lonen, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. U geeft per periode de gewerkte uren door, wij doen de rest.

Nedflex Oost wordt juridisch werkgever. Hiermee nemen wij alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie, over. De contractadministratie, doorbetaling bij ziekte en alle overige werkgeversverplichtingen: wij regelen het.

U blijft wel de kapitein op uw eigen schip. U werft, selecteert en beoordeelt uw medewerkers, verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijkse contact met uw team. Op die manier behoudt en onderhoudt u zelf de band met uw werknemers.

Heldere afspraken

Bij Nedflex Oost betaalt u een vooraf vastgesteld uurtarief, zo ziet u meteen wat u kwijt bent per uur – geen verrassingen. Dat Nedflex een betrouwbare partner is, blijkt onder meer uit het feit dat wij volledig gecertificeerd ABU-lid zijn en dat brancheorganisaties als Koninklijke Horeca Nederland, LTO Seizoenarbeid en ICT Waarborg voor ons hebben gekozen als exclusief payrollingpartner.

Certificeringen

Nedflex is lid van de ABU, hetgeen staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. U kunt erop vertrouwen dat u zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels en werkt met de arbeidsvoorwaarden uit de CAO voor uitzendkrachten. Nedflex is bovendien NEN 4400-1 gecertificeerd. Met dit keurmerk van de Stichting Normering Arbeid wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten. Nedflex Oost werkt volledig via de VCU normering. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat uw medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico’s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent.

Nedflex beschikt tevens over het ISO 9001-certificaat. Dit is dé internationale standaard voor systemen die bedrijven inzetten om de klanttevredenheid te vergroten door verbetering van het kwaliteitsmanagement. Door hieraan te voldoen, toont Nedflex aan dat zij optimaal inspeelt op de eisen van haar klanten en dat zij de geldende wet- en regelgeving goed kent én respecteert.

Uitzenden

Nedflex Oost is tevens actief als uitzendbureau. Vanuit haar vestiging in Hengelo koppelt zij werkgevers en werknemers aan elkaar. Nedflex Oost onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering. Elke opdrachtgever en kandidaat hebben één vast contactpersoon binnen Nedflex Oost. Nedflex Oost doet meer dan alleen het werk van een intercedent. Door haar kennis van zowel klant als kandidaat, kan zij een meer brede, adviserende rol vervullen voor zowel werkgever als uitzendkracht.

Nedflex Oost is hiermee de juiste partner voor ondernemers die op zoek zijn naar personeel. Zelf werving en selectie verzorgen is natuurlijk een optie, maar dit uitbesteden bij Nedflex Oost scheelt simpelweg tijd en geld. Niet voor niets kiezen veel ondernemers nu voor een kleine groep vast personeel en een grote flexibele schil.

Gaat u voor maximale flexibiliteit?

De voordelen voor u:

  • U beschikt bijna a la minute over geschikte krachten voor die ene grote klus, voor die vervanging binnen uw organisatie, of voor specifieke werkzaamheden;
  • U heeft geen administratieve lasten of kosten;
  • U draagt geen werkgeversrisico – Nedflex is immers werkgever;
  • U bent maximaal flexibel omdat de arbeidsovereenkomst te allen tijde kan worden beëindigd;

U kunt online de gewerkte uren doorgeven en altijd en overal de facturen inzien.

Peter Schippers

Peter Schippers is onze uitzend- en payrollspecialist in het Oosten des lands. Peter onderscheidt zich door zijn klantgerichtheid en persoonlijke benadering.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.