Nedflex Agrarisch Payrolling

Nedflex Agrarisch is dé partner voor ondernemers in de agrarische sector op het gebied van payrolling. Nedflex is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in deze branche door goed te luisteren naar agrariërs en door voortdurend met hen mee te denken. Nedflex levert maatwerk, bijvoorbeeld door agrariërs de meest uitgebreide en voordelige zorgverzekering te bieden, die bovendien specifiek is toegespitst op tijdelijke, buitenlandse arbeidskrachten. Groente en fruit zijn gezond – Nedflex spant zich maximaal in om de verbouwers van al dat goeds gezond te houden.

Direct klant worden

LTO Arbeidskracht

LTO Arbeidskracht heeft haar payrolldienstverlening exclusief ondergebracht van Nedflex Agrarisch. “Dat levert de ondernemer voordelen op”, begint Yvonne van de Ven, teamleider van LTO Arbeidskracht. “Nedflex heeft een jarenlange ervaring in de agrarische sector en hun werkwijze is transparant. Ondernemers weten zo precies hoeveel ze per uur kwijt zijn. Via Nedflex Agrarisch kunnen onze leden besparen op hun personeelskosten, genieten ze een pensioenvrije periode van 26 weken en mogen ze medewerkers 5,5 jaar flexibel in dienst nemen.”

De voordelen van Nedflex Agrarisch

Medewerkers 5,5 jaar flexibel in dienst

Nedflex Agrarisch spant zich voortdurend in om agrariërs te informeren via brochures, nieuwsbrieven en haar eigen krant Goed Boeren. Wist u bijvoorbeeld dat u vanaf 1 juli 2015 nog maar drie contracten in twee jaar tijd mag geven? Daarna moet u de werknemer in vaste dienst nemen. Via payrolling door Nedflex Agrarisch kunt u medewerkers tenminste 5,5 jaar lang flexibel in dienst houden.

Piekarbeid: 26 weken pensioenvrij

De Regeling Piekarbeid bepaalt dat u per seizoenarbeider alleen de eerste acht weken geen pensioen hoeft af te dragen. Kiest u voor payrolling bij Nedflex Agrarisch, dan kiest u voor een flexibele periode van 26 pensioenvrije weken. Dit is bovendien geen aaneengesloten periode.

ET-regeling

Via Nedflex Agrarisch kunt u gebruik maken van de ET-regeling (ook wel de cafetariaregeling genoemd. Dit houdt in dat de kosten die u maakt om buitenlandse arbeidskrachten hier te krijgen (reis- en huisvestingskosten) belastingvrij vergoed kunnen worden. Dit houdt een fors belastingvoordeel in voor zowel u als de werknemer.

Kosteloos juridisch advies

Wordt u klant van Nedflex Agrarisch dan krijgt u kosteloos juridisch advies van het Nedflex Service Center. Nedflex en LTO Arbeidskracht beschikken tevens beide over hoogopgeleide Poolstalige medewerkers.

Voordelige zorgverzekering zonder eigen risico

Als u gebruik maakt van de payroll activiteiten van Nedflex Agarisch, dan profiteren uw (buitenlandse) medewerkers automatisch van de meest voordelige zorgverzekering van LTO Arbeidskracht. Voor een wekelijkse premie van € 17,08 profiteert uw medewerker van het meest uitgebreide basispakket – zónder eigen risico.

Onze specialisten

jeroen bakker

Jeroen Bakker

Commercieel Directeur

j.bakker@nedflex.nl

ivar

Ivar Besse

Accountmanager Nedflex Agrarisch

i.besse@nedflex.nl

rene

Rene Nipshagen

Accountmanager Nedflex Agrarisch

r.nipshagen@nedflex.nl