Maak kennis met…Sander


Wat doe je precies bij Nedflex?

Ik ben accountmanager bij Nedflex, ik hou mij dus bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten en relatiebeheer van de bestaande klanten. Dit doe ik voornamelijk in de Horeca en Recreatiebranche.   

Hoe ben je bij Nedflex terecht gekomen?

7 jaar geleden ben ik bij Nedflex terecht gekomen, nadat ik 6 jaar bij een ander payrollbedrijf als commercieel medewerker/relatiebeheer binnendienst heb gewerkt. Als ik ergens slecht in ben dan is het stil zitten, dus wilde ik graag naar buiten toe.  

Ik kom zelf uit Hoorn en zag ineens een vacature voorbijkomen van Nedflex voor buitendienst Horeca. Nedflex was toen net het partnerschap aangegaan met KHN en dat moest opgebouwd worden. Een mooie uitdaging!

Waar ben je het meest trots op?

Dat ik in de afgelopen 7 jaar een mooi netwerk heb opgebouwd en een grote groep klanten die erg loyaal zijn. Dat is denk ik het beste compliment dat je kunt krijgen. In mooie tijden staan wij/ik voor ze klaar, maar ook in mindere tijden zoeken we samen naar een oplossing. 

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

De afwisseling, geen dag is hetzelfde. Ik zit in heel Nederland (Noord, Oost, Zuid en West), van sales afspraken naar bestaande klanten. Onderweg in de auto of bij Van der Valk mijn administratie bijwerken of gewoon op kantoor en thuis. Net hoe het uitkomt.  

En minder leuke kanten?

Kan het zo snel niet bedenken, als er wel eens dingen niet helemaal goed gaan is dat niet altijd leuk, maar juist hier leer je veel van.  

Heb je een bepaald werkritueel?

Niet echt, ik ben altijd redelijk vroeg op kantoor /aan het werk. Meestal stap ik rond half 8/kwart voor 8 in de auto en 10 minuten later ben ik op kantoor. Heerlijk om de dag alleen te beginnen met koffie. Mailbox doorlopen en een planning maken voor de rest van de dag (wat moet er echt gedaan worden). Ondertussen komen dan de eerste collega’s binnen en kan ik gezellig doen omdat ik weet wat me te doen staat voor de rest van de dag. 

Waar haal jij je werkgeluk uit?

Uit tevreden klanten en mooie sales afspraken, het moment dat een nieuwe klant zich aanmeldt na een mooi voortraject blijft een van de beste momenten die er zijn! 

Een geluksmoment is ook als ik ‘s morgens rond 7 uur in de auto zit onderweg naar de andere kant van het land met een volle dag aan afspraken. Radio aan of een podcast, daar kan ik echt van genieten.  

Favoriete dag van de week?

Vrijdag is natuurlijk altijd leuk maar de dinsdag of woensdag vind ik ook altijd mooie dagen, dat zijn meestal de drukste dagen met afspraken. Voordat je het weet is de dag voorbij en zit je in de avond tevreden op de bank of met je hoofd vol punten waar je een oplossing voor moet gaan bedenken. 

Hoe verloopt je dag tijdens het thuiswerken?

In de echte coronatijd (maart/april/mei) had ik een redelijk vast schema: 

‘s Morgens kwart over 6 ging de wekker en ging ik met een vriend 1,5 uur buiten lopen, 8 uur weer thuis, even douchen en de computer ging aan.  

Meestal rond een uurtje of half 1 even een broodje en dan weer verder. Het was administratief een hectische tijd dus er was genoeg te doen! 

Ook ben ik 20 februari 2020 voor het eerst vader geworden, dus ondanks dat de corona voor veel ellende heeft gezorgd ben ik de laatste die mag klagen. Ik heb de eerste maanden alles meegekregen van onze kleine :-) 

Geplaatst op: 21 augustus 2020