Maak kennis met Killian

Maak kennis met…Killian

8 april 2020 Maak kennis met

Wat doe je precies bij Nedflex?

Ik werk als accountmanager bij Nedflex. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn afspraken inplannen met prospects. Natuurlijk is het de kunst om de prospects ook klant te maken. Na mijn afspraken plan ik vaak een dag in om mijn offertes op te maken. Relatiebeheer is ook een belangrijk onderdeel van deze functie. Nu tijdens de coronacrisis veel klanten in onzekerheid zitten, proberen wij de klanten te helpen en vertellen wat de beste mogelijkheid is om te doen.  

Hoe ben je bij Nedflex terecht gekomen?

Een aantal jaar geleden voetbalde ik bij Reigerboys in Heerhugowaard. Mijn teamgenoot Daniel vertelde mij toen dat zijn ouders waren begonnen met een uitzendbureau (Nedflex Spanbroek). 

Twee jaar geleden wilde ik graag een sales functie gaan doen met een horeca achtergrond. Ik sprak Daniel via Facebook en hij vertelde mij dat Nedflex nog op zoek was naar een accountmanager. Zo ben ik bij Nedflex terecht gekomen. 

Waar ben je het meest trots op?

Het meest trots ben ik dat ik in de tijd dat ik bij Nedflex werkzaam ben, veel progressie heb geboekt met het binnenhalen van nieuwe klanten. Daarnaast leer ik elke dag nog steeds en wil ik mijzelf ook continu verbeteren in mijn functie. 

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

Het leukste van mijn functie vind ik toch onderweg zijn naar prospects of klanten. Ik haal veel voldoening uit enthousiaste gesprekken en vind het dan ook erg prettig als ik te horen krijg dat een prospect wil gaan samenwerken.  

En minder leuke kanten?

Mindere leuke kanten van mijn functie vind ik communicatie over betalingen die niet goed verlopen. Soms zijn er klanten die geen facturen betalen of niets meer van zich laten horen. Ook vind ik het erg vervelend om in de file te staan, maar he dit hoort er nu eenmaal bij. 

Heb je een bepaald werkritueel?

In mijn functie heb ik niet een bepaald werkritueel omdat elke dag anders is. Wel begin ik altijd met een kop koffie en kijk ik in mijn agenda hoe mijn dag eruitziet en waar ik naartoe moet gaan. 

Waar haal jij je werkgeluk uit?

Werkgeluk haal ik toch uit het binnenhalen van nieuwe klanten. Dit geeft dan ook een boost zodat ik nog meer klanten wil binnenhalen. 

Favoriete dag van de week?

Mijn favoriete dag is vrijdag. Na een drukke week de puntjes op de i zetten. Vooruit plannen voor de week daarop, eventueel nog wat afspraken en dan natuurlijk weekend! 

Hoe verloopt je dag tijdens het thuiswerken?

Mijn dagplanning ziet er niet bepaald spannend uit. 

Rond 8:00/8:30 sta ik op. Vervolgens zet ik een kop koffie en klap ik mijn laptop open om te kijken of ik mailtjes of telefoontjes heb binnengekregen. 

Ik maak een broodje en ben vooral bereikbaar voor klanten die vragen hebben.  

Tussendoor help ik mijn moeder omdat zij erg ziek is. In de middag loop ik vaak een groot stuk met de honden.