Jort

Maak kennis met…Jort

24 september 2019 Maak kennis met

Hoe ben je bij Nedflex terecht gekomen?

Ik ben ongeveer 11 jaar geleden gestart bij Nedflex. Ik kwam de directeur tegen op de voetbalclub en we raakten aan de praat. Ook was de toenmalige officemanager een kennis van mij, dus ik ben er eigenlijk een beetje ingerold. Er werkten veel mensen uit de buurt, dus je kende eigenlijk het hele bedrijf al wel.

Wat doe je precies bij Nedflex?

Ik zit op de afdeling backoffice, ik focus mij vooral op de agrarische sector maar we gaan binnenkort alle backoffice afdelingen samenvoegen. Ik regel voornamelijk de verloning van de uitzendkrachten en het invoeren van de uren. Wanneer iemand met een vraag komt, ben ik meestal wel diegene die dat kan uitzoeken of het al weet.

Waar ben je het meest trots op?

Het is altijd heel vleiend om van klanten te horen dat ze graag terugkomen bij Nedflex omdat het zo goed geregeld is. En wanneer dan binnen een klanttevredenheidsonderzoek mijn naam wordt genoemd, groei ik daar echt van. Dat streelt toch een beetje je ego. Het is fijn om klanten te helpen en dan te horen dat ze daar daadwerkelijk tevreden over zijn.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

Ik vind het heerlijk om dingen af te ronden en af te strepen van mijn to-do lijstje. Zelfs als het kleine klusjes zijn, het afronden voelt als een kleine overwinning.

En de minder leuke kanten?

Het is altijd een moeilijk moment om ontevreden klanten te woord te moeten staan. Dit gebeurt wel eens wanneer er iets mis is gegaan. Natuurlijk willen we dit zo veel mogelijk vermijden, maar het gebeurt wel eens.

Heb je een bepaald werkritueel?

Ik weet niet waarom, maar ik start ‘s ochtends als ik binnenkom altijd eerst mijn computer op. Ik log in op alle programma’s voor ik mijn jas ophang en een kopje koffie pak.

Waar haal jij je werkgeluk uit?

Het afronden van projecten en horen dat klanten tevreden zijn vind ik fijn. Maar ook de gezelligheid met mijn collega’s, dat vind ik zo belangrijk. Dat kan een drukke dag veel minder zwaar laten voelen.

Favoriete dag van de week?

Dat moet vrijdag zijn. Donderdag sturen we altijd de verloning uit en als alles goed gaat heb ik op vrijdag veel meer tijd voor de klusjes waar ik soms tussendoor niet aan toe kom. Ook is het elke vrijdag snackdag, dan zit ik vaak gezellig met collega’s in de kantine te lunchen.