Maak kennis met…Frenck


Hoe ben je bij Nedflex terecht gekomen?

Ik zag de vacature voor mijn huidige functie voorbijkomen. Ik wist alleen niet zeker of ik de baan zou krijgen, want ik heb eigenlijk geen opleiding binnen de ICT gedaan. Ik was wel altijd geïnteresseerd in alles omtrent ICT, en dat is uiteindelijk ook een van de redenen dat ik ben aangenomen.

Wat doe je precies bij Nedflex?

Ik ben verantwoordelijk voor de ICT en productontwikkeling bij Nedflex. Wanneer iemand bijvoorbeeld een langzame computer heeft, dan ben ik diegene die dat oppakt. Bij productontwikkeling werk ik meer in onze programma’s, daar zorg ik voor de juiste workflows en een klein stukje vormgeving.

Waar ben je het meest trots op?

Ik vind het leuk om collega’s uit de brand te helpen. Daarom probeer ik mijn collega’s al te helpen voordat ze het überhaupt aan mij gevraagd hebben. Daar ben ik wel een beetje trots op, dat ik altijd probeer aan te voelen wanneer ik iemand kan helpen.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

Ik vind het leuk dat je bij ICT veel contact hebt met de verschillende afdelingen, ik loop op bijna elke afdeling dagelijks wel langs. Het helpen van iedereen vind ik ook heel fijn, ervoor zorgen dat iedereen gewoon weer door kan gaan met zijn/haar werk.

En minder leuke kanten?

Ik ben niet zo’n fan van langdradige overbodige vergaderingen. Als iedereen gewoon to the point komt, dan kunnen we daarna snel weer door met werken.

Heb je een bepaald werkritueel?

Nee niet echt, ik hou wel van een beetje variatie. Alhoewel ik wel elke morgen de dag start met een lekker kopje verse gemberthee.

Waar haal jij je werkgeluk uit?

Ik vind het fijn om te zien dat ik collega’s blij kan maken met soms hele simpele kleine dingetjes.

Favoriete dag van de week?

Dinsdag, want dan heb ik ’s avonds vioolles.

Geplaatst op: 12 augustus 2019