Maak kennis met…Astrid


Hoe ben je bij Nedflex terecht gekomen?

Voordat ik bij Nedflex begon werkte ik in een slagerij, maar ik merkte dat ik echt toe was aan wat nieuws. Ik kon Nedflex al en vond het een leuk jong en ambitieus bedrijf. Ik dacht ik solliciteer gewoon voor de functie van accountmanager. Twee dagen later mocht ik op gesprek komen en nog een uurtje later liep ik de deur uit met een nieuwe baan. Zo snel kan het hier dus gaan. Na 2 jaar ben ik doorgegroeid naar de functie van sales coördinator.

Wat doe je precies bij Nedflex?

Ik ben sales coördinator, dat betekent dat ik het contact met onze klanten onderhoud en ze informeer over wijzigingen in bijvoorbeeld de wetgeving. Ook zorg ik ervoor dat onze naam naar buiten komt en we bijvoorbeeld op beurzen staan om zo meer potentiële klanten te bereiken. Ik probeer de samenwerking tussen de klanten en Nedflex zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Waar ben je het meest trots op?

Wanneer een nieuwe accountmanager na een inwerkperiode steeds meer zijn weg vindt, een eigen klantenportefeuille opbouwt en zich steeds meer onze dienstverlening eigen heeft gemaakt. Dan voel ik mij echt trots.

En minder leuke kanten aan je functie?

De laatste tijd is dat toch echt wel de files onderweg. Op de sales afdeling zit je toch veel in de auto en files kunnen je plannen soms flink in de war schoppen.

Heb je een bepaald werkritueel?

Nee, eigenlijk niet echt. Mijn dagen zijn nooit hetzelfde. Maar omdat je veel onderweg bent, weet je natuurlijk wel welke tankstations de lekkerste koffie hebben!

Waar haal jij je werkgeluk uit?

Ik vind het heel erg leuk dat ik bij Nedflex echt dingen mag uitproberen. Je wordt vrijgelaten om nieuwe dingen te leren en kansen te pakken die normaal niet eens tot je bereik lagen. Zo leer ik echt heel veel, al is het soms met vallen en opstaan.

Favoriete dag van de week?

Dat is vrijdag. Mijn werk stopt eigenlijk nooit, maar wanneer ik op vrijdag mijn mailbox heb georganiseerd en opgeruimd dan heb ik echt het gevoel dat ik wat heb afgerond. Een goed gevoel om het weekend mee in te gaan.

Geplaatst op: 3 oktober 2019