Terras

[Klantcase] Horeca Payrolling: ‘Alles rond ons flexibele personeel is goed geregeld’

Restaurant Flater is gelegen in Ommen, een stad met ruim 11.000 inwoners gelegen in een streek in Overijssel die veel recreanten trekt. Met name in de zomerperiode is het druk in de stad en heeft de horeca extra personeel nodig. Restaurant Flater heeft ervoor gekozen om alle flexibele krachten op de payroll te plaatsen bij Nedflex Horeca. “Nedflex werd ons aanbevolen, en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben”, vertelt eigenaar Herman Hermes.

Als horecaondernemer heeft Hermes behoefte aan flexibiliteit, terwijl hij ook gewoon goed voor zijn mensen wil zorgen. Nedflex Horeca helpt hem daarbij: “Alle zaken rond ons flexibele personeel zijn nu zelfs beter geregeld dan voorheen. Alles loopt goed, wij hebben er geen omkijken meer na. Daarnaast draagt Nedflex de juridische verantwoordelijkheid voor al onze ambulante mensen.”

“Nedflex neemt ons veel administratief werk uit handen.”

Lastenverlichting is één van de voornaamste voordelen van payrolling bij Nedflex Horeca, vindt Hermes. “Nedflex neemt ons veel administratief werk uit handen. Op het gebied van contractadministratie, verwerken van gegevens en uitbetalen is alles goed geregeld, terwijl wij daar zelf weinig meer aan hoeven doen.” En dat is wel zo prettig voor de drukbezette horecaondernemer.

Wilt u ontzorgd worden op personeelsgebied?

Lees meer over       Horeca Payrolling bij Nedflex.

Download nu de whitepaper!

En ontdek wat payrolling u en uw organisatie oplevert

Voordelen van payrolling