Vacature intercedent

Vacature: Recruiter/Intercedent

11 februari 2020

Parttime: 24-32 uur (tijdelijke functie)
Standplaats: Geldermalsen

Weet jij goed om te gaan met vrijheid en verantwoordelijkheden, durf je soms risico te nemen en sta jij sterk in jouw schoenen? Dan is deze functie perfect voor jou. Als Recruiter/Intercedent werf je uitzendkrachten voor de productieplanning voor één van onze Inhouse klanten, een grote bakkerijketen. Wat Inhouse betekent? Jij zit bij de klant op kantoor. Zo sta je direct in contact met zowel de uitzendkrachten als de klant.

Met plezier omgaan met zowel de klant als de medewerkers geeft jou een grote glimlach. Je bent sociaal, maar denkt tegelijkertijd ook commercieel.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Beeld je eens in; bij de bakkerij komt er een drukke periode aan, soms is dit voorspelbaar maar soms ook niet. Dit betekent dat er veel extra uitzendkrachten ingepland moeten worden in verschillende functies; productie tot kwaliteitsmedewerker. Jij zorgt ervoor dat de vacatures up to date zijn en dat je de gesprekken inplant en voert met potentiële werknemers. Al deze gesprekken plan je zo in dat je de werknemers ook gelijk even een rondleiding door de bakkerij kunt geven. Ben jij enthousiast en zij ook? Dan zorgt jij dat de medewerker gelijk ingeschreven wordt zodat het contract zo snel mogelijk klaar ligt.

Je werkt dus veel met ad hoc werkzaamheden. Daarnaast denken wij ook aan de langere termijn. Wij zijn veel bezig om vaste krachten te vinden en hen te behouden want dit vinden wij erg belangrijk. Wij zijn blij als onze medewerkers blij zijn!

Wat zijn jouw skills?

 • Ervaring in de branche is een must, wij maken graag zo snel mogelijk gebruik van jouw ervaring en kennis!
 • Wij zoeken iemand met creativiteit. De arbeidsmarkt is nu niet makkelijk, waar ga jij de nieuwe collega’s vinden? Ervaring op dit gebied is erg gewenst.
 • Je denkt vooruit, vandaag is het misschien niet druk maar de piekperiode of onverwachtse vraag naar nieuwe medewerkers ligt altijd op de loer! Je schakelt dus snel.
 • Flexibiliteit, je werkt voornamelijk bij de bakkerij in Geldermalsen. Maar ons hoofdkantoor zit in Avenhorn, wij zien jou hier ook graag eens per week.
 • Administratieve skills, ook dit is een belangrijk punt omdat deze functie erg allround en zelfstandig is.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto om de locaties te bezoeken.

Wat krijg jij van ons?

 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie. Het betreft een functie die tijdelijk overgenomen moet worden
 • Een laptop en telefoon, het leuke hoesje mag je zelf uitzoeken
 • Salaris, uiteraard. Gebaseerd op jouw ervaringen
 • Scholingsmogelijkheden, maak gebruik van de Nedflex Academy en leer tot je een ons weegt
 • Voldoende kennis van de uitzendbranche, die wij graag delen met jou

Alvast je nieuwe collega’s ontmoeten?

Bekijk onze Instagram pagina!

Ja, ik wil graag solliciteren!

Mail vandaag nog jouw motivatie waarom deze baan jou zo leuk lijkt. En nee, je hoeft niet op te schrijven wat je allemaal al hebt gedaan, dat zie ik graag in je meegestuurde cv. Formaliteit is soms nodig, maar niet bij je sollicitatie, begin maar gewoon met Hi Linda! Stuur je motivatie naar werkenbij@nedflex.nl en Linda, onze Recruiter, gaat haar best doen om jou binnen 5 dagen reactie te geven. Veel succes!