twee vrouwen in gesprek

Vacature: Intercedent & Planner

22 februari 2021

Fulltime: 32-38 uur per week 
Standplaats: Avenhorn

Weet jij goed om te gaan met vrijheid en verantwoordelijkheden, durf je soms risico te nemen en sta je sterk in je schoenen? Dan is deze functie perfect voor jou. Als Intercedent & Planner plan je uitzendkrachten in voor de productieplanning voor één van onze Inhouse klanten: een grote bakkerijketen. Inhouse betekent dat jij bij de klant op kantoor werkt.

In onze branche is geen dag hetzelfde. Jouw doel is om het meeste uit je dag te halen, elke dag weer. Met plezier omgaan met zowel de klant als de medewerkers geeft jou een grote glimlach. Je bent sociaal, maar denkt tegelijkertijd ook commercieel. Het schakelen op verschillende niveaus met beide partijen is essentieel in deze functie. 

Hoe gaat dit in zijn werk? 

Jij bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten die werken in de bakkerij. Je zorgt dat de vacatures up-to-date zijn, voert de leukste sollicitatiegesprekken en weet altijd de juiste personen te vinden. Ben jij enthousiast en zij ook? Pak je online inschrijfformulier zodat je ze direct kunt inplannen!  

Schakelen zit in je natuur en dat is maar goed ook. Je lost problemen op als geen ander en weet altijd wel een creatieve manier te verzinnen om verzuim zo snel mogelijk op te lossen. Door jouw ‘binding skills’ heb je zo weer een nieuwe uitzendkracht op die plek. Je dag verloopt soms compleet anders dan je eerst in gedachte had. Welkom in de uitzendbranche ;-) 

De bakkerij draait 24/7, dit betekent dat jouw werkdag er nooit helemaal op zit. Hier komt het stukje omgaan met vrijheid bij kijken. In de weekenden kun je namelijk ook gebeld worden voor vragen door zowel de klant als uitzendkrachten. Uiteraard zorgen wij voor een werktelefoon en laptop, zodat je gewoon vanuit huis het een en ander direct kunt regelen. En komt het een keer voor dat je op een andere dag lekker op tijd naar huis kunt, doe dit dan ook! 

Wie ben jij? 

 • Je bent een control freak en kunt snel schakelen.
 • Je bent flexibel in uren, wanneer het druk is blijf je langer en op rustigere dagen ga je dan lekker wat eerder naar huis.
 • Je kunt goed plannen.
 • Je kunt jezelf verstaanbaar maken in het Engels.
 • Je hebt administratieve skills voor het digitaal verwerken van gegevens.
 • Je bent sociaal. Je draagt niet alleen zorg voor de klant en uitzendkrachten, maar ook voor een optimale samenwerking met jouw collega’s op andere locaties in het land (Noord-Holland).
 • Je hebt een rijbewijs en bent in het bezit van een auto, waarmee je bereid bent om te reizen tussen de locaties in Edam en Avenhorn.

Wat krijg je van ons? 

 • Een leuke vergoeding als je in het weekend de ‘piket’ telefoon mee naar huis hebt. 
 • Veel verantwoordelijkheid.
 • Een laptop en telefoon, het leuke hoesje mag je zelf uitzoeken!
 • Salaris, uiteraard. Gebaseerd op jouw ervaringen. 
 • Voldoende kennis van de uitzendbranche, en die delen we graag met jou.

Alvast je nieuwe collega’s ontmoeten?

Bekijk onze Instagram pagina!

Ja, ik wil graag solliciteren!

Mail vandaag nog jouw motivatie waarom deze baan jou zo leuk lijkt. En nee, je hoeft niet op te schrijven wat je allemaal al hebt gedaan, dat zien we graag in je meegestuurde cv. Stuur je motivatie naar Bonnie via werkenbij@nedflex.nl, veel succes!