Vacature intercedent

Vacature: Intercedent

1 oktober 2020

Parttime: 24 uur per week 
Standplaats: Geldermalsen

Weet jij goed om te gaan met vrijheid en verantwoordelijkheden, durf je soms risico te nemen en sta je sterk in je schoenen? Dan is deze functie perfect voor jou. Als Planner/Recruiter plan je uitzendkrachten in voor de productieplanning voor één van onze Inhouse klanten, een grote bakkerijketen. Wat Inhouse betekent? Jij zit bij de klant op kantoor. Zo sta je direct in contact met zowel de uitzendkrachten als de klant. 

In onze branche is geen dag hetzelfde. Jouw doel is om het meeste uit je dag te halen, elke dag weer. Met plezier omgaan met zowel de klant als de medewerkers geeft jou een grote glimlach. Je bent sociaal, maar denkt tegelijkertijd ook commercieel. Het schakelen op verschillende niveaus met beide partijen is essentieel in deze functie. 

Hoe gaat dit in zijn werk? 

Beeld je eens in; bij de klant komt er een drukke periode aan, dit betekent dat er veel extra uitzendkrachten ingepland moeten worden. Jij zorgt ervoor dat de vacatures up to date zijn en je veel gesprekken inplant met potentiële werknemers. Al deze gesprekken plan je zo in dat je de werknemers ook gelijk even een rondleiding door de bakkerij kunt geven. Ben jij enthousiast en zij ook? Pak je online inschrijfformulier zodat je ze direct kunt inplannen! 

Belt een teamleider omdat een van de uitzendkrachten niet is komen opdagen? Geen probleem, door jouw binding-skills staat er gauw een andere uitzendkracht uit jouw pool klaar om de dienst over te nemen. Lukt dit niet? Dan vraag je aan een van de krachten die op dat moment al aan het werk is of diegene iets langer wil blijven. Zodat jij ondertussen op een andere creatieve manier de dienst alsnog kunt invullen. 

Wat zijn jouw skills? 

 • Je bent een control freak en hebt graag de touwtjes zelf in handen.
 • Flexibiliteit, werken in het weekend is voor jou geen probleem. 
 • Je schakelt snel als dit nodig is. Je dag verloopt soms compleet anders dan je eerst in gedachte had. Welkom in de uitzendbranche  
 • Administratieve skills, je zet alle gewerkte uren juist in het systeem, zodat de uitzendkrachten betaald krijgen wat ze verdienen. 
 • Je kunt plannen, dat is tenslotte het doel van deze functie. 
 • Heb je ervaring in de uitzendbranche of heb je een SEU diploma op zak? Dan heb je een streepje voor. Geen van beide, maar wel werkervaring? Ook goed.
 • Je hebt een rijbewijs + eigen auto, trekker, motor of limousine. 

Wat krijg je van ons? 

 • Een verantwoordelijke functie die je je helemaal eigen kunt maken.
 • Een laptop en telefoon, het leuke hoesje mag je zelf uitzoeken. 
 • Salaris, uiteraard. Gebaseerd op jouw ervaringen. 
 • Een hele leuke collega Marscha, met wie jij nauw gaat samenwerken.
 • Voldoende kennis van de uitzendbranche, delen we graag met jou. 

Alvast je nieuwe collega’s ontmoeten?

Bekijk onze Instagram pagina!

Ja, ik wil graag solliciteren!

Mail vandaag nog jouw motivatie waarom deze baan jou zo leuk lijkt. En nee, je hoeft niet op te schrijven wat je allemaal al hebt gedaan, dat zie ik graag in je meegestuurde cv. Formaliteit is soms nodig, maar niet bij je sollicitatie, begin maar gewoon met Hi Linda! Stuur je motivatie naar werkenbij@nedflex.nl en Linda, onze Recruiter, gaat haar best doen om jou binnen 5 dagen reactie te geven. Veel succes!