Vacature: Inhouse Recruiter/Intercedent (Geldermalsen)

Parttime: 24-32 uur
Standplaats: Geldermalsen

Weet jij goed om te gaan met vrijheid en verantwoordelijkheden, durf je soms risico te nemen en sta jij sterk in jouw schoenen? Dan is deze functie perfect voor jou. Als Recruiter/Intercedent werf je uitzendkrachten voor onze Inhouse klant, een grote bakkerijketen. Wat Inhouse betekent? Jij zit bij de klant op kantoor. Zo sta je direct in contact met zowel de flexmedewerkers als de Bakkerij.

Met plezier omgaan met zowel de klant als de flexmedewerkers geeft jou een grote glimlach.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Beeld je eens in; bij de bakkerij komt er een drukke periode aan, soms is dit voorspelbaar maar soms ook niet.  Dit betekent dat er veel extra medewerkers ingepland moeten worden in verschillende functies; van productie tot kwaliteitsmedewerker. Jij zorgt ervoor dat de vacatures up to date zijn en dat je de gesprekken inplant en voert met potentiële werknemers. Al deze gesprekken plan je zo in dat je de werknemers ook gelijk even een rondleiding door de bakkerij kunt geven. Ben jij enthousiast en zij ook? Dan zorgt jij dat de medewerker gelijk ingeschreven wordt zodat het contract zo snel mogelijk klaar ligt.

Je werkt dus veel met ad hoc werkzaamheden. Daarnaast denken wij ook aan de langere termijn. Wij  zijn veel bezig om vaste krachten te vinden en hen te behouden want dit vinden wij erg belangrijk. Wij zijn blij als onze medewerkers blij zijn!

Wat zijn jouw skills?

  null
 • Ervaring in de branche is een must, wij maken graag zo snel mogelijk gebruik van jouw ervaring en kennis!
 • Wij zoeken iemand met creativiteit. De arbeidsmarkt is nu niet makkelijk, waar ga jij de nieuwe collega’s vinden? Ervaring op dit gebied is erg gewenst.
 • Je denkt vooruit, vandaag is het misschien niet druk maar de piekperiode of onverwachtse vraag naar nieuwe medewerkers ligt altijd op de loer! Je schakelt dus snel.
 • Flexibiliteit, je werkt voornamelijk bij de bakkerij in Geldermalsen. Maar ons hoofdkantoor zit in Avenhorn, wij zien jou hier ook graag eens per week.
 • Administratieve skills, ook dit is een belangrijk punt omdat deze functie erg allround en zelfstandig is.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs om de locaties te bezoeken.

Wat krijg jij van ons?

 • Een auto van de zaak, zodat je ook de andere locaties regelmatig kan bezoeken;
 • Veel verantwoordelijkheid, deze zelfstandige functie mag jij je helemaal eigen maken;
 • Een laptop en telefoon, het leuke hoesje mag je zelf uitzoeken;
 • Salaris, uiteraard. Deze wordt gebaseerd op jouw opleiding en werkervaring;

Wie is zijn wij?

Bakkerswerk is onderdeel van Nedflex, dé specialist in payroll en uitzenden. Jij gaat dus horen bij twee gezellige teams. Je wordt warm ontvangen bij de bakkerijen waar een prettige familiesfeer heerst en werkt nauw samen met de collega’s van Bakkerswerk/Nedflex.

Sinds januari is Bakkerswerk met veel enthousiasme de samenwerking met een groep bakkerijen gestart. Vanuit Nedflex werken wij eigenlijk al jaren samen met hen, maar met ons specialistische bakkerslabel kunnen wij net dat stapje extra doen.

Wil je ons eerst nog wat beter leren kennen? Bekijk onze Instagram! www.instagram.com/nedflex.payrolling.uitzenden/

Ja, ik wil graag solliciteren!

Mail vandaag nog jouw motivatie waarom deze baan jou zo leuk lijkt. En nee, je hoeft niet op te schrijven wat je allemaal al hebt gedaan, dat zie ik graag in je meegestuurde cv. Formaliteit is soms nodig, maar niet bij deze sollicitatie, begin maar gewoon met Hi Anouk! Stuur je motivatie naar anouk@bakkerswerk.nl en wij gaan ons best doen om jou binnen 5 dagen reactie te geven. Veel succes!

Plaatsing: Intern