Laptop

HR Toolkit

Er zijn zoveel apps en tools op het gebied van HR beschikbaar. We kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Maar daar is deze HR toolkit voor!

En trouwens, deze toolkit is zeker niet alleen handig voor HR medewerkers, ook voor iedereen die wel een beetje hulp kan gebruiken op het gebied van planning, communicatie en productiviteit staan er heel veel handige tools in. Gebruik het als een soort persoonlijke database.

 

Gratis Toegang tot de HR Toolkit 

 

Wat kunt u verwachten?

Communicatie

Het is al lange tijd mogelijk om met iedereen waar ook ter wereld “live” te communiceren. Maar ook tegelijkertijd werken aan een document of grote bestanden snel versturen is eigenlijk heel eenvoudig met deze tools.

Vacatures verspreiden

We kennen allemaal vacature platforms als LinkedIn en Indeed wel, maar hoe maakt u ook echt mooie vacaturebanners om mee te adverteren? En hoe meet u bijvoorbeeld hoe goed een vacaturetekst scoort?

Werkgeluk

Met de krapte op de arbeidsmarkt is het van belang dat u echt goede medewerkers tevreden houdt. Wij geven u tips om al met hele kleine dingen bij te dragen aan het werkgeluk van uw medewerkers en uzelf.

Planning

Een goede planning maken bespaart u veel tijd en onnodige stressmomenten. Met een goede personeelsplanning zorgt u er bijvoorbeeld voor dat u uw personeel op de juiste tijden inzet. We delen de tools met u waar wij veel profijt van hebben, op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Productiviteit

We willen natuurlijk allemaal zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd. Er wordt al langer getest met een 4-daagse werkweek. Dit zou in sommige gevallen zelfs productiever zijn dan een 5-daagse werkweek. Met deze tools zorgt u er alvast voor dat u zo productief mogelijk aan de slag kunt, of dat nu in 3, 4 of 5 dagen is…

Veiligheid

Nu de AVG wet is ingetreden is iedereen zich ook meer bewust van zijn privacy. Heeft u al nagedacht over hoe u ervoor zorgt dat uw online privacy gewaarborgd is?

 

Verder lezen?

Op de hoogte blijven van nieuws en trends op het gebied van HR, Payrolling en Uitzenden? Schrijf u in voor de inspiratiemailing en ontvang ook gelijk toegang tot de HR toolkit.

Renske is de HR expert van Nedflex en heeft ruim 15 jaar ervaring in het vak. Renske werkt al jaren bij Nedflex en zorgt in het HR-team voor een adviserende rol omtrent het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plaats. Wat zij het leukste vindt aan haar baan? Het menselijke deel: het ondersteunen van de organisatie en het coachen van de medewerkers.

Maandelijkse inspiratiemailing

Schrijf u in voor onze maandelijkse mailing ‘Werkgeverschap anno nu’, vol inspiratie en praktische tips. Bovendien krijgt u direct toegang tot onze handige HR Toolkit!

Wat kunt u van onze mailingen verwachten?

    Tips rondom goed werkgeverschap.
    Arbeidstrends van nu.
    Een blik op de toekomstige arbeidsmarkt
    Laatste nieuws over de payroll- en uitzendbranche.

Werving: Wat moet u erover weten?

Tips & Tricks voor het werven van seizoensmedewerkers

Het werven en selecteren van de juiste kandidaat is een intensief proces dat veel tijd kost. Om u daarbij te helpen, heeft onze HR expert Renske Splinter in deze whitepaper richtlijnen opgezet voor het werven en selecteren van seizoensmedewerkers.