Laptop

HR Toolkit

Er zijn zoveel apps en tools op het gebied van HR beschikbaar. We kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Maar daar is deze HR toolkit voor!

En trouwens, deze toolkit is zeker niet alleen handig voor HR medewerkers, ook voor iedereen die wel een beetje hulp kan gebruiken op het gebied van planning, communicatie en productiviteit staan er heel veel handige tools in. Gebruik het als een soort persoonlijke database.

 

Gratis Toegang tot de HR Toolkit 

 

Wat kunt u verwachten?

Communicatie

Het is al lange tijd mogelijk om met iedereen waar ook ter wereld “live” te communiceren. Maar ook tegelijkertijd werken aan een document of grote bestanden snel versturen is eigenlijk heel eenvoudig met deze tools.

Vacatures verspreiden

We kennen allemaal vacature platforms als LinkedIn en Indeed wel, maar hoe maakt u ook echt mooie vacaturebanners om mee te adverteren? En hoe meet u bijvoorbeeld hoe goed een vacaturetekst scoort?

Werkgeluk

Met de krapte op de arbeidsmarkt is het van belang dat u echt goede medewerkers tevreden houdt. Wij geven u tips om al met hele kleine dingen bij te dragen aan het werkgeluk van uw medewerkers en uzelf.

Planning

Een goede planning maken bespaart u veel tijd en onnodige stressmomenten. Met een goede personeelsplanning zorgt u er bijvoorbeeld voor dat u uw personeel op de juiste tijden inzet. We delen de tools met u waar wij veel profijt van hebben, op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Productiviteit

We willen natuurlijk allemaal zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd. Er wordt al langer getest met een 4-daagse werkweek. Dit zou in sommige gevallen zelfs productiever zijn dan een 5-daagse werkweek. Met deze tools zorgt u er alvast voor dat u zo productief mogelijk aan de slag kunt, of dat nu in 3, 4 of 5 dagen is…

Veiligheid

Nu de AVG wet is ingetreden is iedereen zich ook meer bewust van zijn privacy. Heeft u al nagedacht over hoe u ervoor zorgt dat uw online privacy gewaarborgd is?

 

Verder lezen?

Op de hoogte blijven van nieuws en trends op het gebied van HR, Payrolling en Uitzenden? Schrijf u in voor de inspiratiemailing en ontvang ook gelijk toegang tot de HR toolkit.

Maandelijkse inspiratiemailing

Schrijf u in voor onze maandelijkse mailing ‘Werkgeverschap anno nu’, vol inspiratie en praktische tips. Bovendien krijgt u direct toegang tot onze handige HR Toolkit!

Wat kunt u van onze mailingen verwachten?

    Tips rondom goed werkgeverschap.
    Arbeidstrends van nu.
    Een blik op de toekomstige arbeidsmarkt
    Laatste nieuws over de payroll- en uitzendbranche.

De arbeidstrends voor 2019

Wat kunt u op het gebied van HR verwachten?

brochure arbeidstrends 2019

Op het gebied van HR verandert er veel. Werkzoekenden hebben de banen voor het kiezen en veel bedrijven hebben moeite om hun vacatures in te vullen. Dat betekent dat er nieuwe manieren moeten worden gevonden voor de werving en selectie van kandidaten. Maar bijvoorbeeld ook dat bedrijven ervoor moeten zorgen dat ze hun huidige medewerkers aan zich blijven binden. In deze whitepaper laten we zien met welke arbeidstrends u in 2019 rekening kunt houden.

Issuekalender 2019

+ praktische tips om hier op in te spelen

Wist u dat er meer dan 125 inhaakdagen zijn dit jaar? Download onze issuekalender 2019 zodat u deze in één overzicht altijd bij de hand heeft. En ontvang daarna ook gelijk praktische tips om op de werkvloer op deze dagen in te spelen.