Nedflex Franchise

Uitzendbureau starten? Nedflex Franchise biedt beginnende uitzendondernemers de ideale kans om een vliegende start te maken. U begint volledig gefaciliteerd en ondersteund onder een gevestigde naam aan een succesvolle loopbaan in de flexbranche. Heeft u al een uitzendbureau? Dan kunnen wij u helpen om binnen zeer korte termijn een significante omzetstijging te realiseren en de uitstraling en bekendheid van uw onderneming naar een hoger plan te tillen.

Bent u geïnteresseerd?
Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Hoe? Door onder de vlag van Nedflex uit te zenden, profiteert u van onze volledig ontzorgende backoffice ondersteuning, onze naamsbekendheid en kennis. Ook hoeft u niet (langer) te investeren in software en personeel voor uw debiteurenbeheer. U kunt zich volledig richten op het plaatsen van zoveel mogelijk mensen.

Franchisenemers van Nedflex profiteren van de full service backoffice dienstverlening van een bedrijf dat al 20 jaar actief is in de uitzendbranche, plus:

Juridische ondersteuning

Marketing support

Gratis vacatureplatform

Delen van vakkennis en informatie over wet- en regelgeving

Uw marge 100% voorgefinancierd

Presentatiemateriaal (gevelreclame, logo, briefpapier, visitekaartjes, brochure)

Uitzenden onder een gevestigde naam

Juridische ondersteuning

Nedflex is partner van talloze uitzendondernemingen. Het Nedflex Service Center onder leiding van mr. Martine de Wit, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een vraagbaak voor onze partners. Dit team beschikt altijd over de laatste informatie op het gebied van wet- en regelgeving. Ons Service Center staat op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur ter beschikking voor u en uw uitzendkrachten.

Marketing support

Franchisenemers van Nedflex profiteren van de kennis en kunde van de marketing afdeling van Nedflex. Wij kunnen u ondersteunen met uw website, social media accounts, nieuwsbrieven en allerhande andere marketingactiviteiten.

Gratis vacatureplatform

Nedflex ontwikkelt een vacatureplatform, waar haar partners en franchisevestigingen online vacatures kunnen uitzetten. Plaatsing van vacatures op deze vacaturesite is kosteloos.

Proactieve kennispartner

Nedflex deelt haar vakkennis proactief. Wij houden u middels maandelijkse nieuwsbrieven op de hoogte van onze processen, veranderingen in het arbeidsrecht, ontwikkelingen in de branche en kansen in de markt. Wij doen dit tevens met de uitgave van enkele branchegerichte kranten. Ook krijgt u toegang tot ons LinkedIn Platform, waar dagelijks kennis wordt gedeeld en waar u ervaringen (en vacatures) uit kunt wisselen met andere flexbedrijven.

Direct contact opnemen met Nedflex