Fietsen voor Dennis

Nedflex staat op voor Dennis

De 43-jarige Dennis uit IJmuiden is vader van drie kinderen, van 10, 8 en 5. Kinderen waar hij nauwelijks een vader voor kan zijn. Hun school heeft hij slechts een keer gezien. Met ze spelen, of meegaan naar sportwedstrijden en uitvoeringen? Het zit er niet in. Dennis heeft een liquorlek – hij lekt hersenvloeistof. Het zorgt ervoor dat hij 23 uur per dag aan bed is gebonden. En dat vaak met ondraaglijke hoofdpijnen.

In Nederland is de medische achtbaan waar Dennis, Renske, Sam (10), Liz (8) en Evi (5) 2,5 jaar in hebben gezeten, tot stilstand gekomen. Hij is uitbehandeld. Er is nog een kans: een behandeling in Amerika. Daar is een enorm bedrag voor nodig.

De stichting UnitedForDennis zamelt geld in, om Dennis zijn leven terug te geven, en het gezin hun vader en echtgenoot. FietsenVoorDennis is een initiatief van Jeroen Bakker, Commercieel Directeur van Nedflex, die van zijn woonplaats Avenhorn naar Santiago de Compostella fietst om geld in te zamelen voor UnitedForDennis.

24

Fietsers touretappe

201

Totaal bedrag per 100 km (in euro's)

2500

Aantal kilometers

3159

Overige donaties (in euro's)

Deze bedrijven gingen u voor:

0
Connecting
Please wait...
Verstuur een bericht

Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. Als u een bericht achter laat dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam
* E-mail
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Heeft u vragen? Wij zitten er klaar voor!

Uw naam
Beschrijf uw vraag
We zijn online
Feedback

Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze chat te beoordelen?

Hebben we u goed geholpen?