Fietsen voor Dennis

Nedflex staat op voor Dennis

De 43-jarige Dennis uit IJmuiden is vader van drie kinderen, van 10, 8 en 5. Kinderen waar hij nauwelijks een vader voor kan zijn. Hun school heeft hij slechts een keer gezien. Met ze spelen, of meegaan naar sportwedstrijden en uitvoeringen? Het zit er niet in. Dennis heeft een liquorlek – hij lekt hersenvloeistof. Het zorgt ervoor dat hij 23 uur per dag aan bed is gebonden. En dat vaak met ondraaglijke hoofdpijnen.

In Nederland is de medische achtbaan waar Dennis, Renske, Sam (10), Liz (8) en Evi (5) 2,5 jaar in hebben gezeten, tot stilstand gekomen. Hij is uitbehandeld. Er is nog een kans: een behandeling in Amerika. Daar is een enorm bedrag voor nodig.

De stichting UnitedForDennis zamelt geld in, om Dennis zijn leven terug te geven, en het gezin hun vader en echtgenoot. FietsenVoorDennis is een initiatief van Jeroen Bakker, Commercieel Directeur van Nedflex, die van zijn woonplaats Avenhorn naar Santiago de Compostella fietst om geld in te zamelen voor UnitedForDennis.

Jeroen staat op voor Dennis. Jij ook?

Jeroen start op zondag 21 mei. De eerste etappe is van Avenhorn naar IJmuiden, waar Dennis en zijn gezin wonen. Je kunt Jeroen (of eigenlijk: Dennis) op drie manieren steunen:

Fiets de eerste etappe op 21 mei mee!

Dat wordt een touretappe, dus je kunt je gewone fiets gebruiken. Voor € 50,- fiets je mee in een United for Dennis peloton. Je krijgt een Fietsen voor Dennis t-shirt en bij aankomst wordt je uitstekend verzorgd met een goede sportlunch. Geef je op via onderstaande button.

Doneer een vast bedrag per 100 km

Doneer een vast bedrag per 100 kilometer en motiveer Jeroen nóg meer om de eindstreep te halen. Die ligt overigens op circa 2500 kilometer. Je kunt je opgeven via onderstaande button. Na afloop van Jeroen’s tocht naar Santiago de Compostella ontvang je een factuur.

Doneer een eenmalig, vast bedrag.

Doneren kan via onderstaande button. Als je doneert, wil je dan niet vergeten om dit te doen onder vermelding van ‘fietsen voor Dennis’? Een berichtje op deze site dat je hebt gedoneerd of een geluks- of succeswens voor Jeroen of Dennis, wordt ook zeer op prijs gesteld.

24

Fietsers touretappe

201

Totaal bedrag per 100 km (in euro's)

2500

Aantal kilometers

3159

Overige donaties (in euro's)

Deze bedrijven gingen u voor:

Laat Jeroen weten dat je hebt gedoneerd, of wens hem succes!

.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.198.28.114 op. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Erik en Kim Overtoom Erik en Kim Overtoom schreef op 12 juni 2017 om 07:08:
Beste Dennis, Onzettend veel succes en sterkte toegewenst voor je behandeling!! Beste Jeroen, Want ontzettend super dat je dit doet, echt een topper ben je!! Groetjes van Erik en Kim (kwekerij Erik Overtoom)
Ruud en Mariette Laan Ruud en Mariette Laan schreef op 12 juni 2017 om 07:08:
Dennis sterkte! en Jeroen super gedaan! We hebben genoten van je verhalen op fb.
Roland en Ineke De wit Roland en Ineke De wit schreef op 8 juni 2017 om 09:33:
Jeroen wat geniet ik van je mooie verhalen ! Fantastisch dat je dit doet voor de man van je collega, en zo zit ik ook met natte ogen de verhalen van Dennis en Renske te lezen . Wat een verhaal. we wensen jullie allemaal sterkte en dat dit verhaal goed mag aflopen is de wens ! Dikke zoen Roland en Ineke de wit
Marco Bakker Marco Bakker schreef op 8 juni 2017 om 09:32:
Top Broer nog ff doorzetten en je bent er. Je was te snel voor ons om je een laatste duwtje te geven, maar buiten dat; een Prachtige prestatie voor een Mooi doel. Groetjes Judith en Marco
Chiara & Sara Chiara & Sara schreef op 7 juni 2017 om 12:53:
Hoi ome Jeroen, Wij kijken elke dag naar uw filmpjes en foto's en vinden het heel knap van u... Dikke knuffels, Chiara & Sara
Ronald & Monica Ronald & Monica schreef op 7 juni 2017 om 12:52:
De laatste loodjes, Jeroen... We volgen je nauwlettend... Wat een prestatie. Op naar Santiago de Compostella! Heel veel succes de laatste dagen!
Barry van t Hull Barry van t Hull schreef op 6 juni 2017 om 10:13:
Succes en sterkte!
Johan en Eveline Weel | Autobedrijf Avenhorn Johan en Eveline Weel | Autobedrijf Avenhorn schreef op 6 juni 2017 om 10:12:
Zo gaat ie goed, zo gaat ie Beter! Zet hem op Jeroen, je hebt een mooi doel om voor te strijden.
Gertjan Kunst | Atlas Ceder Gertjan Kunst | Atlas Ceder schreef op 6 juni 2017 om 10:11:
Veel succes Jeroen, en sterkte voor Dennis. Groetjes van ons allemaal
Bertus Smal Bertus Smal schreef op 29 mei 2017 om 07:17:
(Een donatie van €54,-) Omdat ik 54 ben geworden. Succes Jeroen en Dennis
0
Connecting
Please wait...
Verstuur een bericht

Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. Als u een bericht achter laat dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam
* E-mail
* Beschrijf uw vraag
Inloggen

Heeft u vragen? Wij zitten er klaar voor!

Uw naam
* E-mail
* Beschrijf uw vraag
We zijn online
Feedback

Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze chat te beoordelen?

Hebben we u goed geholpen?