Nedflex ontspan

Nieuwste relaxtrend op Horecava: Wine Yoga

Yoga, maar dan met een goed glas wijn erbij. Deze nieuwste trend, die is overgewaaid uit Amerika, is te zien en te ervaren op de Horecava. ’s Lands grootste horecabeurs staat traditiegetrouw in het teken van innovatie en de nieuwste trends en wordt gehouden van 8 tot en met 11 januari in de RAI in Amsterdam.

Wijn Yoga, ook wel ‘tipsy yoga’ genoemd, is in Nederland nog redelijk onbekend. Op 29 november is het eerste evenement rond dit fenomeen gehouden in ons land. Het tegelijkertijd nuttigen van wijn zou de deelnemers helpen om nog dieper te ontspannen. Naast yoga-instructeurs volgen ook horeca-innovators deze trend nauwlettend; de koppeling met de horeca is door de toevoeging van wijn snel gemaakt. Tijdens de Horecava worden maandag en dinsdag diverse Wijn Yoga-sessies gehouden; wie benieuwd is (of toe is aan ontspanning na een dag slenteren), kan zich melden bij de Nedflex-stand bij Ingang C.

Doe eens gek, ontspan

De Wijn Yoga-sessies worden gegeven door een gekwalificeerde yoga-instructeur en zijn een initiatief van Nedflex, Payrollpartner van Koninklijke Horeca Nederland. “Als partner van honderden horecaondernemers, weten wij dat een goede horecazaak runnen gewoon keihard werken is”, begint Nick Bos, Sales Director van Nedflex. “Daarom zeggen wij: doe eens gek, ontspan.” Ondernemers die gebruik maken van payrolling hebben minder zorgen, meer tijd en meer focus om hun bedrijf tot een succes te maken, zo luidt het mantra van Nedflex.

“Met name goed voor je personeel zorgen, in combinatie met de administratieve rompslomp en risico’s die dat met zich meebrengt, kost veel ondernemers heel veel tijd”, vervolgt Bos. “En soms, helaas, ook veel zorgen en geld, vooral bij langdurig ziekteverzuim. Door flexibele medewerkers over te nemen, inclusief de administratieve handelingen en de werkgeversrisico’s, bieden wij horecaondernemers de kans om zich te focussen op het uitbouwen van hun zaak. Om dat te symboliseren, bieden wij de bezoekers van de Horecava graag de kans om zich even, onder het genot van een goed glas wijn, te ontspannen.”

    Lees meer informatie over payrolling bij Nedflex.