BACK TO WORK

Yeah! Wat zijn we blij dat jullie weer gasten mogen ontvangen. Ben jij er klaar voor? En je team?

Onze uitzenddienstverlening kan voor jou dé oplossing zijn om een flexibel team samen te stellen of je team compleet te maken. Door te zorgen voor een flexibel team van medewerkers kun je op- en afschalen wanneer dat nodig is. En kun je dus nu alvast de medewerkers aannemen die je straks hard nodig gaat hebben wanneer bijvoorbeeld ook je terras weer vol zit met gasten.

Geef ons je vacature door en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte match. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je hele team een gratis gastvrije training* van ons krijgt. Zo weet je zeker dat je medewerkers er klaar voor zijn om de gasten straks weer een geslaagde horeca-ervaring te bezorgen.

*Vraag naar de voorwaarden via info@nedflex.nl.

Plaats hier direct je openstaande horeca vacature

Wij zijn Nedflex. Zeg het maar.

Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. In de afgelopen dertig jaar is het ons steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden. En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op. We doen dit door ons gezonde verstand te gebruiken met een deskundig team van 70 medewerkers dat altijd voor iedereen klaar staat.

Gemak

In ons online portaal Mijn Nedflex regel je binnen 5 minuten je administratie. Als je de app download kun je deze altijd en overal raadplegen.

Flexibiliteit

Op- en afschalen wanneer dat nodig is. Zonnig weer? Zet snel extra medewerkers in. Moet onverhoopt alles weer dicht? Via Nedflex loop je minimale personeelsrisico’

Zekerheid

Je loopt geen risico’s rondom ziekte en verzuim.
De medewerkers worden op tijd uitbetaald.
Wij volgen 100% de cao van je bedrijf.

Gratis magazine

Lees in ons nieuwe magazine meer over onze dienstverlening en hoe je ervoor zorgt dat je al jouw personeelszaken goed geregeld hebt. Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast en download het magazine direct.

Nedflex ontzorgt onze leden
Wij vinden het belangrijk om bij KHN Ledenvoordeelpartners niet alleen te kijken naar een financieel voordeel voor onze leden, maar ook naar een stuk advies en ontzorging”, begint Hugo Maat, Manager KHN Inkoop. “Dat hebben wij bij Nedflex nadrukkelijk gevonden. ZIj helpen, adviseren en ontzorgen onze leden op een heel belangrijk dossier, namelijk personeelszaken en alles wat daarbij komt kijken.” Maat vervolgt: “We werken graag samen met Nedflex, omdat onze leden niet alleen korting krijgen op de bureaumarge, maar ook omdat Nedflex hen extra flexibiliteit biedt. Dit laatste is voor ondernemers in de horeca een belangrijk en actueel vraagstuk. Daarnaast is er de Nedflex Academy. Hiermee bieden ze medewerkers van onze leden de kans zich middels opleidingen te ontwikkelen. Wij zijn blij met de samenwerking met Nedflex, omdat wij onze leden uitstekend kunnen ‘servicen’ met het dienstenpakket van Nedflex.

Koninklijke Horeca Nederland
KHN - Koninklijke Horeca Nederland