BACK TO WORK

Ben jij er al klaar voor?

Langzaam komen er meer versoepelingen. Maar ben jij al wel echt goed voorbereid op het moment dat alles weer open mag?

Dit is het moment om ervoor te zorgen dat je straks onbezorgd de deuren kunt opengooien en het juiste personeel gelijk klaar hebt staan om aan de slag te gaan.

Door te zorgen voor een flexibel team van medewerkers kun je op- en afschalen wanneer dat nodig is. En kun je nu dus alvast de medewerkers aannemen die je straks hard nodig gaat hebben. Met onze dienstverlening uitzenden zorgen wij ervoor dat je over voldoende personeel beschikt. Is er bijvoorbeeld iemand ziek of heb je ineens meer personeel nodig, dan gaan wij gelijk voor je aan de slag.

Wij zijn Nedflex. Zeg het maar.

Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. In de afgelopen dertig jaar is het ons steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden. En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op. We doen dit door ons gezonde verstand te gebruiken met een deskundig team van 60 medewerkers dat altijd voor iedereen klaar staat.

Gemak

In ons online portaal Mijn Nedflex regel je binnen 5 minuten je administratie. Als je de app download kun je deze altijd en overal raadplegen.

Flexibiliteit

Op- en afschalen wanneer dat nodig is. Zonnig weer? Zet snel extra medewerkers in. Moet onverhoopt alles weer dicht? Via Nedflex loop je minimale personeelsrisico’

Zekerheid

Je loopt geen risico’s rondom ziekte en verzuim.
De medewerkers worden op tijd uitbetaald.
Wij volgen 100% de cao van je bedrijf.

Meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Nedflex ontzorgt onze leden
Wij vinden het belangrijk om bij KHN Ledenvoordeelpartners niet alleen te kijken naar een financieel voordeel voor onze leden, maar ook naar een stuk advies en ontzorging”, begint Hugo Maat, Manager Commerciële Relaties van KHN. “Dat hebben wij bij Nedflex nadrukkelijk gevonden. ZIj helpen, adviseren en ontzorgen onze leden op een heel belangrijk dossier, namelijk personeelszaken en alles wat daarbij komt kijken.” Maat vervolgt: “We werken graag samen met Nedflex, omdat onze leden niet alleen korting krijgen op de bureaumarge, maar ook omdat Nedflex hen extra flexibiliteit biedt. Dit laatste is voor ondernemers in de horeca een belangrijk en actueel vraagstuk. Daarnaast is er de Nedflex Academy. Hiermee bieden ze medewerkers van onze leden de kans zich middels opleidingen te ontwikkelen. Wij zijn blij met de samenwerking met Nedflex, omdat wij onze leden uitstekend kunnen ‘servicen’ met het dienstenpakket van Nedflex.

Koninklijke Horeca Nederland
KHN - Koninklijke Horeca Nederland